Dobro došli u novootvorenu poslovnicu BH Telecoma na Aerodromu Sarajevo!

Kompanija BH Telecom od 20. februara 2024. godine svoje usluge i proizvode nudi i u prostoru Međunarodnog aerodroma Sarajevo. Ovo je 79. prodajno mjesto BH Telecoma u Bosni i Hercegovini.

Na ovaj način će turistima koji dolaze u posjetu glavnom gradu u BiH i našu državu biti omogućena kupovina odličnih tourist paketa odmah nakon slijetanja.

Uvodnu riječ na otvorenju nove poslovnice imao je direktor Direkcije Sarajevo Edin Kapo.

„Međunarodni aerodrom Sarajevo i BH Telecom imaju dugogodišnju uspješnu saradnju i logičan slijed je bilo otvaranje ovog modernog shopa. Naša intencija je pružati najkvalitetnije telekomunikacijske usluge, istakao je Kapo podsjećajući da je BH Telecom pripremio niz pogodnosti za korisnike Moja TV, uz redizajn kombinovanih paketa za tinejdžersku i studentsku populaciju i Moj izbor, kao i pružanje posebnih benefita korisnicima koji svoj broj prenesu u mobilnu mrežu BH Telecoma.

Samra Pehilj, izvršna direktorica za razvoj aerodroma Sarajevo, istakla je kako je BH Telecom prepoznao mogućnost da svim putnicima ponudi ugodan ambijent i najbolje usluge.

„Veoma nam je važno korisničko zadovoljstvo i iskustvo, koje kontinuirano poboljšavamo i unaprjeđujemo kroz naša ovakva prodajna mjesta. Uz to, poseban fokus u narednom periodu bit će prodaja putem digitalnih kanala BH Telecoma, kazao je Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku.

Ukoliko dolazite avionom u Sarajevo, ne propustite svratiti do novog, modernog prodajnog mjesta BH Telecoma!

Pratite nas i putem Vibera. Pridružite se BH Telecom zajednici na linku ovdje.

Moja priča. BH Telecom