Dobrodošli u svijet BONUS PLUS pogodnosti

Da li znate da kao korisnik usluga BH Telecoma možete ostvariti brojne popuste i pogodnosti?

Cijenimo vašu lojalnost kroz aktivnosti u BH Telecomu: plaćanje računa, pretplatnički staž, kupovinu uređaja…, te smo upravo zbog vas kreirali poseban program lojalnosti Bonus plus.

Ne zaboravljamo povjerenje i sigurno nagrađujemo vaše kontinuirano korištenje BH Telecom usluga!

Popuste i brojne druge benefite određujete upravo vi, jer uz redovno plaćanje računa i kupovine usluga ili uređaja sakupljate bonus bodove koje možete koristiti u tekućoj godini.

Koliko važnu ulogu programi lojalnosti imaju govori zanimljiva činjenica koju smo pronašli na internetu a koja svjedoči da takvi koncepti traju još od kasnih 1700-ih pa sve do današnjih dana. I ne samo da su preživjeli test vremena već su i procvjetali.

Kako se učlaniti u Bonus plus?

Da biste se učlanili u program lojalnosti potrebno je da ste korisnik BH Telecoma najmanje godinu dana, te da imate aktivan status kao korisnik bez registrovanih zloupotreba.

Bilo da ste postpaid ili prepaid korisnik, učlanjenjem u Bonus plus ostvarujete pravo na dodjelu statusa u okviru programa lojalnosti na osnovu:

  • prosječnih iznosa računa u posljednjih 12 mjeseci,
  • ukupnog broja priključaka za sve osnovne usluge i
  • dužine vremenskog perioda korištenja usluge (staža) koju imate.

Kao Bonus plus član možete imati START, SILVER, GOLD ili PREMIUM status.

Nagradne bodove sakupljajte i popuste iskorištavajte na način koji vama odgovara – bilo pri plaćanju računa, kupovini proizvoda iz asemblirane ponude ili kupovini dokupa mobilnog interneta.

Bonus plus program je jedinstvena prilika da postanete dio privilegovanih korisnika koji uvijek dobijaju više. Svi ste dobrodošli. Počnite sakupljati svoje bodove već danas. Napravite prvi korak, registrujte se i vi ovdje ili podnošenjem zahtjeva na najbližem prodajnom mjestu BH Telecoma potpuno besplatno i uživajte u brojnim popustima i poklonima.

Nastavljamo osluškivati vaše želje i nagrađivati vašu vjernost BH Telecomu!

Jer lojalni kupci uvijek zaslužuju više!

 

Moja priča. BH Telecom