Iskusite savršenstvo uz Xiaomi Redmi Note 11 Pro i Xiaomi Redmi Note 11 S

Upoznajte Xiaomijevu novu ponudu – Xiaomi Redmi Note 11 Pro i Xiaomi Redmi Note 11 S, dva izuzetna telefona koja će vam donijeti sjajna iskustva i izvrsne performanse po povoljnoj cijeni!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro dolazi s impresivnim 6,67-inčnim AMOLED ekranom i Full HD+ rezolucijom, koja će vam pružiti kristalno jasnu sliku, a brzina osvježavanja od 120 Hz će vam omogućiti nezaboravno iskustvo gledanja filmova i igranja igrica. Snažan MediaTek Helio G95 procesor i 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije omogućit će brzo i učinkovito obavljanje svih vaših zadataka, a četverostruka kamera s 64 MP glavnom kamerom i ultraširokom kamerom od 8 MP i dva senzora dubine od 2 MP će vas oduševiti prekrasnim fotografijama i videozapisima u bilo kojoj situaciji. Ne trebate brinuti o bateriji jer ima kapacitet 5020 mAh i dolazi s brzim punjačem od 33 W, što će vam omogućiti da koristite telefon cijeli dan bez potrebe za punjenjem.

Xiaomi Redmi Note 11 S također donosi sjajne performanse po povoljnoj cijeni, s 6,67-inčnim IPS LCD zaslonom s Full HD+ rezolucijom i brzinom osvježavanja od 90 Hz. MediaTek Helio G88 procesor, 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije su također dovoljni za obavljanje svih vaših zadataka. Uz četverostruku kameru s glavnom kamerom od 50 MP, ultraširokom kamerom od 8 MP i dva senzora dubine od 2 MP te prednjom kamerom od 16 MP, ovaj telefon će vam omogućiti da snimate kristalno jasne selfije i video pozive. Baterija kapaciteta 5000 mAh također će vam omogućiti cjelodnevno aktivno korištenje bez brige o punjenju, a uređaj dolazi s brzim punjačem, što je izvrsno za aktivne korisnike.

Oba uređaja dolaze s Android 12 operativnim sustavom sa MIUI 13 korisničkom verzijom koja sama po sebi nosi izvrsne funkcije kao što su poboljšana sigurnost i učinkoviost, univerzalni infracrveni daljinski upravljač ali i niz drugih korisnih funkcija, kao što su otisak prsta na strani uređaja, podrška za dual SIM kartice, 3,5-milimetarski audio priključak za slušalice i još mnogo nevjerovatnih opcija.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro i Xiaomi Redmi Note 11 S nude vam veliki zaslon, brz procesor, veliku količinu RAM-a i interne memorije, izvrsnu kameru i dugotrajnu bateriju. Ovi mobilni uređaji su savršeni za sve vaše potrebe, bilo da vam je potreban pouzdan uređaj za posao ili za zabavu.

Ne propustite priliku da imate ove vrhunske mobilne uređaje! Potražite Xiaomi Redmi Note 11 Pro i Xiaomi Redmi Note 11 S u našim poslovnicama i našem webshopu. Kupite ih odmah i isprobajte moć nevjerovatne Xiaomi tehnologije!