Potreban vam je pouzdan telefon za rad? BH Telecom i ZTE imaju ideju za vas!

Bilo da tražite kvalitetan i ekonomičan telefon za rad ili praktičan uređaj za svakodnevno korištenje i zabavu, preporučujemo provjerene modele ZTE pametnih telefona, pogodne za sve male i velike poslove i dostupne po pristupačnoj cijeni.

Istražite bogatu BH Telecom ponudu kvalitetnih i pouzdanih ZTE mobilnih telefona, pažljivo kreiranih da vam pruže najnovije tehnološke inovacije po veoma povoljnim cijenama. Izaberite model koji vam savršeno odgovara cijenom i karakteristikama za rad i zabavu i pridružite se sve većem broju BH Telecom korisnika koji biraju ove uređaje.

Sada je pred vama i sjajna mogućnost da iskoristite top ponudu koja vam omogućuje kupovinu na rate ili jednoskratno za samo 1 KM uz Extra pakete BH Telecoma.

Kako bismo vam olakšali izbor, predstavićemo vam dva zanimljiva modela sa odličnim tehničkim karakteristikama:

ZTE Blade A31

ZTE Blade A31 posjeduje HD ekran od 5,45” koji će vam, u svakom trenutku, bez obzira na to da li gledate film, igrate igrice ili surfujete internetom, omogućiti poseban vizualni doživljaj. Dinamičke performanse ovog pametnog telefona rezultat su rada Octa Core procesora UNISOC SC9863A, a minimalističkim dizajnom i kompaktnim kućištem, zaobljenih ivica, pristajaće svakoj ruci.

Neće vas više mučiti vječita dilema šta da zadržite, a šta da obrišete — interna memorija od 32 GB sasvim je dovoljna da pohranite svoje datoteke, fotografije, video sadržaje i igrice.

Zahvaljujući izdržljivosti baterije, možete da bezbrižno uživate u omiljenim aplikacijama, tokom čitavog dana. Integrisana baterija od 3000 mAh, opremljena inteligentnim sistemom štednje, detektovaće i ograničiti bilo kakvo nepotrebno korištenje i omogućiti dugotrajnu neometanu upotrebu.

Kvalitetnom kamerom od 8 MP, zabilježite sve svoje dragocjene trenutke, bilo kad i bilo gdje, upravo onako kako želite, i zakoračite u svijet kreativne fotografije.

Uz Extra  M paket, ZTE Blade A31 može biti vaš po cijeni već od 1 KM! 

 

ZTE Blade V30 Vita

ZTE Blade V30 Vita je telefon namijenjen poslovnim korisnicima, ali i svima koji žele funkcionalan uređaj za svakodnevnu upotrebu po veoma pristupačnoj cijeni.

Elegantni uređaj, atraktivnog izgleda ponosi se trostrukom kamerom rezolucije 48 MP, koja pravi besprijekorne fotografije i video-zapise, dok je prednja kamera od 8 MP specijalizovana za savršene selfije. Veoma je lagan i pogodan za držanje jednom rukom, iako posjeduje veliki LCD ekran dijagonale 6,82 inča koji omogućuje odlično korisničko iskustvo i sve što radite i gledate na telefonu čini preglednijim i jasnijim.

Moćna baterija, kapaciteta 5.000 mAh, obezbijeđuje vam dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim punjenjem. Interna memorija od 128 GB obezbijeđuje sasvim dovoljno prostora za muziku, slike i video sadržaj.

Ne propustite idealan trenutak za novi telefon — dostupan vam je uz Extra XL paket po cijeni već od 1 KM!  

 

Vrijedan poklon za 50 najbržih kupaca!

U narednom periodu, odlučili smo da 50 najbržih kupaca modela ZTE Blade V30 obradujemo vrijednim poklonom iznenađenja — eksternom baterijom Powerbank 8000 mAh, za još dužu i efikasniju upotrebu. Neka vas ispražnjena baterija nikada više ne ometa u svakodnevnim aktivnostima.

ZTE uređaji su dio redovne ponude i možete ih naručiti putem webshopa ili na bilo kojem prodajnom mjestu BH Telecoma. Ponudu, u skladu sa tarifnim paketima, možete pogledati OVDJE.

* Dostupnost uređaja na prodajnim mjestima zavisi od trenutno raspoloživih zaliha.