BH Telecom predstavlja zvjerku iz gradske džungle

Ninebot KickScooter D38E powered by Segway je poseban kickscooter iz D serije proizvođača Segway. Ovaj model dolazi sa vatrenim dizajnom koji će sigurno privući vašu pažnju.

Segway Ninebot Kickscooter D38E dolazi do vas u žarko crvenom dizajnu, koji idealno oslikava njegov vatreni temperament. Uz domet do 38 km i bateriju koja traje oko šest i po sati, ovo će postati vaš novi omiljeni način zabavnog vijuganja gradskim ulicama, brzinom do 25 km/h. Vožnja na velikim 10-inčnim pneumaticima, s unutrašnjom gumom, posebno je glatka i udobna, a kombinacija prednje E-ABS i zadnje doboš kočnice donosi veću stabilnost i sigurnost dok putujete na posao ili iz čistog zadovoljstva. Prednja, kočiona i zadnja LED svjetla čine vas vidljivim i jasno osvjetljavaju sve vaše staze i puteve, dok LED ekran u boji, sa nadzornom pločom i kontrolnim dugmetom, olakšava uključivanje i prebacivanje između standardnog, ECO i sportskog načina vožnje.

Pogon na prednje točkove i održivi pogon iz motora, čine ga spremnim i za uzbudljivu off-road avanturu, pri čemu elegantne konture maskiraju iznenađujuće veliku snagu i nosivost do čak 120 kilograma.

I najslađe za kraj:

Uz BH Telecom Extra PREMIUM paket, D38E postaće vaš po cijeni od samo 1 KM, a, umjesto redovne garancije od 24 mjeseca, redovni garantni rok za BH Telecom korisnike produžili smo na 36 mjeseci!

Požurite i iskoristite ovu sjajnu pogodnost samo u BH Telecomu, za svoje Segway ubrzanje!