iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max – Jednostavno savršeni!

Kupujete li novi mobitel, ali ne znate koji odabrati?

Preferirate iPhone u odnosu na Android?

Ako je vaš izbor uređaj iz Apple porodice, onda vam preporučujemo jedan od dva izvanredna modela iz ponude BH Telecoma – iPhone 12 Pro ili iPhone 12 Pro Max.

Vrijedan povjerenja – iPhone 12 Pro

Ovo je prvi 5G iPhone. Kamera oduševljava i jedan je od glavnih njegovih aduta, a noćne fotografije su izuzetno oštre. iPhone 12 Pro ima telefoto zum objektiv na stražnjoj strani od 12MP i LIDAR senzor. Posjeduje kućište od nehrđajućeg čelika i 6,1-inčni1 Liquid Retina ekran. Tehničke specifikacije navode da iPhone 12 Pro omogućuju do 17 sati reprodukcije videozapisa.

Ovaj super uređaj sa 128 GB memorije za pohranu potražite na našem webshopu ili na prodajnim mjestima BH Telecoma po cijeni već od 3,16 mjesečno uz Extra PREMIUM paket i ugovor na 24 mjeseca.

Najbolji dosad – iPhone 12 Pro Max

Posjeduje nikad veći 6.7-inčni iPhone Retina XDR OLED zaslon u FHD+ rezoluciji, koji garantuje vrhunsko iskustvo uživanja u web sadržajima, gamingu i multimediji, a zvuk kroz njegove stereo zvučnike je izvrstan. Na poleđini je najveći modul trostruke kamere s najvećim objektivima, LED bljeskalicom i tim LiDAR senzorom.

Ovaj fenomenalni uređaj sa 128 GB memorije za pohranu dostupan je putem webshopa ili na prodajnim mjestima BH Telecoma po cijeni već od 25,64 KM uz Extra PREMIUM paket i ugovor na 24 mjeseca.

Moja priča. BH Telecom