Nezaboravne festivalske vožnje u brendiranim automobilima BH Telecoma

BH Telecom je za sve građane i turiste omogućio nezaboravnu avanturu „Zvijezda dana“ i vožnju na festivalske lokacije u specijalno brendiranim, prepoznatljivim automobilima u društvu poznatih tv lica. Svi prolaznici će imati priliku na brendiranim tramvajskim stanicama zaustaviti automobil, provozati se, napraviti originalni selfi sa promo materijalima BH Telecoma i učestvovati u izboru najfotke za simboličnu dnevnu nagradu. Osim toga, u automobilu će se intervjuisati poznate osobe iz društvenog života BiH.

Ove vožnje će se dešavati svaki dan u periodu od 12 do 16:30 sati.

Uz to, BH Telecom je u drugom dijelu dana (od 18 do 19:30 sati) osigurao VIP  vožnje i tretmane za  građane koje ih osvoje putem Instagram Giveawaya. Četiri VIP  vožnje podrazumijevaju intervjue sa poznatim ličnostima koje će voditi bh. influenser Mirza Mustafagić unutar automobila dok se vozi po gradu sa sretnim dobitnikom od njegovog mjesta boravka do cervenog tepiha i ulaska na projekciju u Narodnom pozorištu.

Uživajte u zvjezdanim trenucima!

Provozajte se, osjetite dio festivalske atmosfere, ufotkajte kul drive fotku, tagujte nas na Instagramu ili Tik Toku i pokupite nagradu!

Moje Sarajevo. Moja priča.