MY TV i SFF: Osam dana ekskluzivnog festivalskog programa

Specijalni program uživo iz TV studija sa crvenog tepiha svakoga dana od 17 do 19, 30 sati

I ove godine je BH Telecom za Moja TV i Moja webTV korisnike pripremio cjelodnevni program na MY TV kanalu.

Od 11. do 18. avgusta korisnici mogu uživo pratiti specijalni TV program, od 17 do 19, 30 sati, uživo iz BH Telecom studija na crvenom tepihu. Voditelji su Vanja Semić i Muhamed Nizić.

Gosti programa uživo bit će neka od najpoznatijih filmskih imena ovogodišnjeg SFF, domaći filmski umjetnici i poznate bh. ličnosti.

Ponosni smo što su u BH Telecom studiju već gostovali reditelj Ruben Ostlund, glumac Mads Mikkelsen, te reditelj i glumac Jesse Eisenberg.

Jednako kao što smo ponosni na saradnju sa svjetski poznatom Variety televizijom, koja će i ove godine koristiti naš TV studio za snimanje vlastitog programa tokom 29. SFF-a.

Jednako kao što smo ponosni na saradnju sa svjetski poznatom Variety televizijom, koja će i ove godine koristiti naš TV studio za snimanje vlastitog programa tokom 29. SFF-a. Mnoge poznate ličnosti i prethodne i ove godine su podržale ovu aktivnost naše kompanije. U studiju BH Telecoma i na 29. SFF-u Variety tv ekipa će raditi intervjue sa zanimljivim gostima.

Osim zanimljivih ekskluzivnih razgovora, u specijalnom programu gledaoci će moći pratiti  sva najvažnija festivalska dešavanja, prvi saznati sve o serijama BH Content Laba, najveće domaće platforme za produkciju audio vizuelnih sadržaja.

I to nije sve!

Samo Moja TV i Moja webTV korisnici i ove godine mogu pratiti festivalsku atmosferu 24 sata putem live kamere SFF Red Carpet.

Smještena na festivalskom trgu, omogućava direktan prijenos dešavanja u domove i na mobilne uređaje korisnika.

Okrenite na MY TV!

U nastavku nekoliko intervjua iz prve emisije: