Uživajte u novim naslovima iz Moja TV Flix videoteke

Filmska zabava za cijelu porodicu!

 

Moja TV Flix videoteka od septembra je bogatija za 15 novih filmskih naslova različitih žanrova za sve uzraste. Sve sadržaje Moja TV Flixa možete gledati neograničen broj puta!

Predstavljamo vam obogaćenu Moja TV Flix videoteku sa sljedećim filmovima: Baby Bootcamp (Mame u top formi), Black rainbow (Crna duga), Control (Kontrola), Per alien (Kućni svemirci 2), The truth about love (Istina o ljubavi), Tuff turf (Opasan teritorij), Underworld II: Evolution (Podzemlje 2: Evolucija), Undiscovered (Neotkriveni), V/H/S, V/h/s Viral (V/H/S 2), Vehicle 19 (Vozilo 19), Wanted dead ora live (Traži se živ ili mrtav), When the party’s over (Kad prođe zabava), Where the heart is (Ondje gdje je srce), White mischief (Podvala).

Za vas izdvajamo:

Control

Control je britanski biografski film iz 2007. o životu Iana Curtisa, pjevača engleskog post-punk benda Joy Division iz kasnih 1970-ih. To je prvi dugometražni film u režiji Antona Corbijna, koji je radio s Joy Division kao fotograf. Scenarij je nastao prema knjizi „Dodir izdaleka“ Curtisove žene Deborah, koja je ujedno i koproducentica filma. Film opisuje život nesređenog mladog muzičara koji je stvorio novu vrsu muzike na britanskoj punc rock sceni 70-ih i prati grupu Joy Division, čiji je frontman bio od 1977. do 1980. godine. Progovara i o njegovom nestabilnom braku i vanbračnim aferama, kao i o njegovim sve češćim napadima za koje se vjerovalo da su jedna od okolnosti koje su dovele do njegovog samoubistva uoči prve američke turneje Joy Divisiona. Naslov je referenca na jednu od najdojmljivijih pjesama Joy Divisiona „She’s Last Control“. Vjeruje se da se naslov pjesme odnosi na epileptičnu djevojku s kojom se Curtis zbližio dok je radio u rehabilitacijskom centru u Manchesteru. Djevojka je umrla za vrijeme jednog napada i to je bila inspiracija za naziv filma.

Underworld II: Evolution

Nakon stoljeća nemilosrdniH borbi između vampira i vukodlaka otkriva se zamršena prošlost i razlozi tog krvavog neprijateljstva… Otkriva se zamršena prošlost i razlozi zbog kojih zaraćeni klanovi stoljećima vode nemilosrdnu borbu, koja postaje sve brutalnija. Vampirica Selene (Kate Beckinsale) ubila je svog nekadašnjeg zaštitnika Victora (Bill nighy), jednog od vampirskih vladara. Nada se oprostu nakon što prvom vladaru Marcusu (Tony Curran) objasni svoje razloge. Michael (Scott Speedman) nekad običan čovjek, a sada hibrid vampira i vukodlaka želi ići s njom, no ona to odbija zato što ne vjeruje vukodlaku u njemu. Međutim, Marcus je i sam postao hibrid, a kada se probudi iz sna htjet će ubiti Selene i Michaela. Okršaji i borbe pokazat će da je ljubav između Selen i Michaela jača od svega. Selena saznaje da ni Marcus ni njezin bivši zaštitnik Viktor nisu bili prvi Besmrtnici. Prvi je bio Alexander Corvinus (Steven Mackintosh) Marcusov otac. Saznaje da i Marcus ima brata blizanca Williama s kojim želi zavladati svijetom.

Where the heart is

Nation (Natalie Portman) je trudna sedamnaestogišnja djevojka koja nakon što ju dečko ostavi usred samoposluge se tamo nastanjuje, rađa, te stječe nove prijatelje i tako postaje slavna! Nakon što joj supruga ubije odbjegli psihijatrijski pacijent, Kate odluči da je došlo vrijeme da okrene novu stranicu. Sa sinom se vraća u svoj rodni grad, gdje živi njen bivši deško Tom, s kojim polako obnovi staru ljubav. Kate pronađe posao kao asistentica dr. Lucasa, uglednog lokalnog doktora. S vremenom ozbiljno počinje shvaćati upozorenja koja protiv doktora iznosi stariji mještanin, da doktor truje svoje starije pacijente te čini sve da dokaže svoju teoriju. Mlada trudnica Novalee Nation (N. Portman) iz Tennesseeja kreće u Kaliforniju sa svojim dečkom Williyjem Jackom Pickensom (D. Bruno), no on je ostavi na prvom stajalištu – u trgovačkom centru Wal-Mart u mjestu Seqoyah, Oklahoma. Novalee nema novca i do poroda ostaje živjeti u centru, skrivajući se pred čistačima i prodavačima. Nakon izlaska iz bolnice mladu majku i kćer u svoju kuću prima liječena alkoholičarka Thelma “Sister” Husband (S. Channing). Novalee se zaposli u Wal-Martu, sprijatelji se s medicinskom sestrom Lexie Coop (A. Judd) i knjižničarem Forneyem Hullom (J. Frain), no umjesto sređenog života očekuju je još mnoge nevolje…

White mischief

Jock Broughton (Joss Ackland) je bogati farmer koji postaje opsjednut mladom Dianom (Greta Scacchi), koju zanima samo novac. Iako su mu njezini razlozi poznati, par se vjenča, nakon čega Broughton pada u krizu i gubi imetak. Grof Erroll (Charles Dance) shvata da bi ovakva promjena Dianu mogla lakše uvući u ljubavnu aferu. Jedne večeri, Errola pronađu mrtvog, a Broughton je optužen za zločin.

Ukoliko do sada niste aktivirali ovu dodatnu uslugu BH Telecoma, a želite uživati u filmovima po vašem ukusu, predlažemo vam da posjetite naš webshop i aktivirate Moja TV Flix na ovom linku ili to učinite putem daljinskog upravljača u glavnom meniju na Moja TV.

 

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.