Novi filmski naslovi u Moja TV Flix videoteci

Predstavljamo vam nove filmske naslove u okviru MojaTV Flix ponude: Same Time Next Week, Christmass Caper, Circle of Friends, Christmass Do Over, Gangsters Gangs and Zombies, Ice Road Terror, Tides of War, Letter to Brezhnev, The Low Down, Nine Lives of Tomas Katz, Metal Tornado, The Rendezvous, Resurrected, Street Fighter, The Unloved

Nadamo se da ćete uživati u gledanju ovih filmova, a ovaj put vam donosimo sinopsise sljedećih:

 

NINE LIVES OF TOMAS KATZ

Devet života Tomasa Katza

Reditelj: Ben Hopkins

Glavne uloge: Tom Fisher, Ian McNeice, Tony Maudsley

Godina: 2000.

Žanr: komedija, drama, sf

Zemlja porijekla: UK

Dob: 12

Tajnoviti autostoper Tomas Katz zaustavi taksi. Kako se približavaju Londonu, Katz preuzme identitet vozača taksija i nadalje prelazi iz osobe u osobu preuzimajući različite identitete i uzrokujući sveopći nemir i pomutnju. Kao kontrolor londonske podzemne željeznice, uzrokuje haos voznog reda. Kao ministar ribarstva, objavi rat manjoj državici. Samo je jedan čovjek shvatio povezanost ovih naoko slučajnih događaja. Slijepi inspektor slijedi Katzov trag i otkriva da mora vratiti tajnovito ”astro dijete” koje je Katz oteo jer ono posjeduje ključ opstanka.

 

CIRCLE OF FRIENDS

Krug prijateljica

Reditelj: Stefan Pleszczynski

Uloge: Julie Benz, Chris Cramer, Venus Terzo

Žanr: triler

Godina: 2006.

Zemlja: SAD, Kanada

Dob:15

Žena se vraća u rodni grad istražiti zagonetna prijatelja svojih školskih prijatelja. Maggie je tridesetogodišnja karijeristica iz New Yorka koja se vratila u svoj rodni grad na sahranu svoje stare prijateljice. Saznaje da osobe koje je poznavala iz srednje škole umiru na neobjašnjive načine. Ona pokušava uvjeriti skeptične prijatelje i policajce da su te smrti nekako povezane i da ih treba istražiti.

 

THE UNLOVED

Nevoljena

Reditelj: Samantha Morton

Uloge: Molly Windsor, Robert Carlyle, Susan Lynch

Žanr: drama

Godina: 2009.

Zemlja: V.Britanija

Dob:12

Lucy ima jedanaest godina. Otac i majka ne brinu se o njoj, pa je smještena u lokalni dom za djecu. Slijedimo Lucyne napore da se snađe u sistemu, odbrani od novih opasnosti i pronađe prijatelje i pravi dom. Lucyn duh i vjera u sebe kao i snažna religioznost nude nadu i iskupljenje unatoč svemu.

 

LOW DOWN, THE

Sazrijevanje

Reditelj: Jamie Thraves

Uloge: Aidan Gillen, Kate Ashfield, Dean Lennox Kelly

Žanr: drama

Godina: 2000.

Zemlja: V.Britanija

Dob: 18

Priča o grupi londonskih boema rastrganih između apatije i ambicije. Frank je u kasnim dvadesetima i uznemiruje ga činjenica da mu se život sastoji samo od rada i druženja s prijateljima. Svjestan je da mora promijeniti nešto u svom životu, krenuti nekim drugim putem, ali još nije siguran što i kako.

 

RESURRECTED

Uskrsnuli

Redatelj: Paul Greengrass

Uloge: Tom Bell, Rita Tushingham, Davit Thewliss

Žanr: ratna drama

Godina: 1989.

Zemlja: V. Britanija

Dob: 15

Mladi vojnik Kevin (David Thewlis) vraća se iz Falklandskog rata sedam sedmica po njegovu završetku, ne sjećajući se kako je uspio izgubiti svoju jedinicu. Očigledno uznemiren svojim iskustvom, nelagodno prima dobrodošlicu u svoj mali sjevernjački gradić gdje ga dočekuju kao junaka vraćenog iz mrtvih. S druge strane, njegova jedinica sumnja u okolnosti pod kojima je nestao, optužujući ga zbog kukavičluka i ophodeći se prema njemu s rastućim animozitetom.

Filmsko uživanje za cijelu porodicu!

U Moja TV Flixu trenutno je preko 550 vrhunskih filmskih naslova. Svakoga mjeseca dopunjava se novim sadržajima i to sa minimalno 15 filmova mjesečno. Uvijek dostupna videoteka nudi filmove svih žarova, za cijelu porodicu.

Aktivacija i deaktivacija se vrši putem TV menija, kroz opciju  „Aktivacija usluga“ odabirom Moja TV Flix. Radi lakšeg pregleda i korištenja usluge u TV meniju je dodana opcija “MojaTV Flix” kroz koju možete izvršiti pregled sadržaja koji se nudi kao i odabrati brzi link na aktivaciju usluge. Nakon aktivacije usluge kroz ovu opciju imate direktan pristup sadržaju.

Mjesečna naknada za korištenje usluge se naplaćuje u punom iznosu, bez obzira na broj dana korištenja u toku mjeseca i broj pregledanih sadržaja.

Sve trenutno dostupne filmske naslove možete pogledati ovdje.

Filmove možete gledati neograničen broj puta!

Uputstvo za korištenje usluge Moja TV Flix možete preuzeti ovdje.

MojaTV. Uvijek bolja i bogatija.