Samsung Galaxy A13 – Najbolja ponuda do sada!

Samsung uvijek nastoji pružiti korisnicima ono što najviše žele i trebaju, a vizija Galaxy A serije je upravo omogućiti da svako ima priliku iskusiti Galaxy inovacije. Modeli iz serije Galaxy A pružaju vrhunske Galaxy tehnologije, značajke i usluge po pristupačnim cijenama. Samo u BH Telecomu iskoristite najbolju ponudu do sada da proširite Vaš pogled na 6,6-inčni Infinity-V ekran Galaxy A13 i spoznate šta ste sve propustili. Uz FHD+ tehnologiju Vaš svakodnevni sadržaj izgledat će oštro, precizno i jasno.

Galaxy A13 će vam omogućiti da zabilježite nezaboravne trenutke s jasnim detaljima uz glavnu kameru od 50MP i proširite ugao gledanja uz ultraširoku kameru. Prilagodite fokus uz dubinsku kameru ili priđite bliže detaljima pomoću makro kamere. Podesite zamućenje pozadine za visokokvalitetne snimke portreta koji se istinski ističu.

Uz prednju kameru Galaxy A13 od 8MP i bokeh efekat lako možete snimiti zapanjujuće selfije sa stilom koji sadrže više Vas, a manje pozadine. Samsung Galaxy A13 kombinuje osmojezgrenu snagu procesora sa do 3GB/4GB/6GB RAM-a za brze i efikasne performanse u izvršavanju zadatka. Uživajte u 32GB/64GB/128GB interne memorije i dodajte i do 1TB pomoću microSD kartice.

Posebnost uređaja Samsung A13 je i baterija koja vas neće usporiti! Baterija novog Samsung A13 mobitela sa 5000mAh (tipično) omogućava da satima radite ono čime se bavite. Također, prefinjene zaobljene linije Samsung Galaxy A13 čine ugodnim za držanje i pružaju jednostavnu navigaciju po ekranu, a veći zaslon znači više prostora za igru.

Potražite svoj novi Entry-Level uređaj od Samsung-a po cijeni koja će vam se svidjeti.

Samo u BH Telecom ponudi Samsung Galaxy A13 može biti vaš za 1,00 KM jednokratno uz pakete Extra L, Extra XL, Extra XXL, Extra Premium, Moja TV Full S i netFlat 100. 

Pametni telefon iz najomiljenije serije Samsung Galaxy uređaja netFlat korisnici mogu kupiti uz super povoljne cijene:

  • 3,99 KM mjesečno uz  paket netFlat20
  • 4,99 KM mjesečnoo uz  paket netFlat10
  • 5,99 KM mjesečno uz paket netFlat5

Više informacija o ponudi je dostupno na prodajnim mjestima BH Telecoma ili na web shopu na linku.

Mojwebshop
Mojwebshop