„Pogledajte širu sliku“ u Istanbulu

U Istanbulu je 23. juna održana premijera novih Huawei uređaja – sljedeća generacija vrhunskih tehnoloških proizvoda i to: Huawei Mate XS 2, Huawei Y70, Huawei Y90, kao i laptopa D16, te pametnog sata GT 3 PRO, koji su predstavljeni na mega eventu. Na ovom eventu učešće je uzeo i BH Telecom sa svojim predstavnikom, direktorom Direkcije za promociju, prodaju i podršku Emirom Višćom.

Fantastično korisničko iskustvo i optimizacija tehnoloških funkcija uređaja glavni su razlog iza inovacija i novih proizvoda koje nam donosi tehnološki div Huawei. S tom premisom, razvijen je moćan ekosistem proizvoda u šest glavnih područja – inovacije za pametne telefone, pametni proizvodi koji nisu telefoni, HMS ekosistem, B2B poslovanje, pametna rješenja za automobile i sistemi za pametni dom, od kojih svako područje i proizvodi unutar njega nude besprijekorno tehnološko iskustvo bazirano na intuitivnoj upotrebi umjetne inteligencije.

Huawei je predstavio upravo ova ključna fokus područja i strategiju razvoja tokom ovih izazovnih vremena te najavio niz vrhunskih proizvoda koji nas uskoro očekuju na tržištu.

Uskoro nas očekuju u prodaji:

  • sklopivi pametni telefon,
  • 16- inčna prijenosna računala MateBook D serije
  • prvi tablet s e-ink ekranom
  • novi članovi porodice pametnih telefona nova
  • jedan moderan dodatak audio porodici uređaja.

Huawei je predan kontinuiranim inovacijama i približavanju digitalnog svijeta svakoj osobi, porodici i organizaciji. Stoga održava visoka ulaganja u istraživanje i razvoj te marketing za različite kategorije proizvoda.