PANTHEON Cloud business poslovno-edukativni događaj u Zenici

BH Telecom i Datalab vas pozivaju na poslovno-edukativni događaj koji će se održati 17.11.2021. u 11 sati u Zenici,  u hotelu Dubrovnik.

Zašto je krajnje vrijeme za prelazak na poslovanje u oblaku odnosno promjenu poslovne strategije?

Tehnološki napredak mijenja pravila poslovanja u svim industrijama. Vi se možda i dalje borite sa lokalnim sistemima koji više ne odgovaraju vašem poslovanju, možda čak i zaostaju za nekoliko verzija, jer je ponovna prilagodba ili nadogradnja dugotrajna i skupa?

Dobra vijest je da je pojava novih tehnologija znatno poboljšala mogućnosti za prelazak na fleksibilnije poslovanje.Cloud je temelj poslovne i digitalne transformacije.Promjenjiva priroda poslovnih programa u oblaku i eServisa daje kompanijama nove, razne mogućnosti da brzo poboljšaju način poslovanja i povećaju efikasnost prilagođavanjem, a uzimajući u obzir specifičnosti kompanije. Migracija tradicionalnih rješenja na poslovanje u oblaku pomaže pri smanjenju troškova i povećanju poslovne fleksibilnosti.

POSLOVANJE U OBLAKU

Računovodstvo u oblaku popularno je ne samo radi uštede vremena i novca već i zbog veće poslovne mobilnosti. PANTHEON Cloud omogućava zaposlenim da imaju stalni pristup podacima i dokumentima i svu informativnu podršku za rad na daljinu, a sve to uz maksimalnu sigurnost podataka.

DIGITALNI SERVISI

Korištenje digitalnih alata je nužno u svakodnevnom poslovanju kako bi se optimizirali i automatizirali svi poslovni procesi. PANTHEON eServisi (eDokumentacija, eKnjiženje i Backup) su pravi odabir u vašem poduhvatu digitalne transformacije.

USPJEŠNE KOMPANIJE

Upoznajte cloud korisnike i njihove uspješne priče. Događaj je namijenjen direktorima preduzeća, računovođama, IT menadžerima, kao i svim ostalim zainteresovanim za optimizaciju i automatizaciju poslovnih procesa uz pomoć najmodernije tehnologije i digitalnih alata.

Razgovarajmo o sigurnoj budućnosti poslovanja. Upoznajte kompanije koje koriste sve prednosti cloud tehnologije i poslovnog programa PANTHEON.

Pridružite nam se 17.11. u Zenici u hotelu Dubrovnik.

Poslujte uz minimalne troškove, u skladu sa zakonom, na najboljoj tehnologiji i uz maksimalnu sigurnost.

Prijavite se. Prijava je besplatna.

Krajnji rok za prijavu je 16.11.2021. Broj mjesta je ograničen.

BH Telecom i Datalab: Vaši partneri za digitalizaciju poslovanja