Super ponuda za vas ovog ljeta – još bolji Travel paketi

Za naše korisnike imamo super vijesti o nižoj cijeni saobraćaja pojedinih Travel paketa kao i proširenju ponude sa novim Travel World paketima. Vaše je samo da se opredijelite za jednu destinaciju koju želite posjetiti ovog ljeta i u skladu sa tim odaberete odgovarajući Travel paket u BH Telecomu koji ćete koristiti u roamingu kada se nalazite izvan granica BiH.

 

3 nova TRAVEL paketa

U ponudi su tri potpuno nova Travel World paketa namijenjena putnicima koji idu na lokacije izvan Evrope u zemlje: Armenije, Australije, Bahreina, Bangladeša, Gane, Gruzije, Indije, Izraela, Japana, Jordana, Južne Afrike, Južne Koreje, Katara, Kazahstana, Kine, Kirgistana, Kuvajta, Makao-a, Malezije, Novog Zelanda, Pakistana, Saudijske Arabije, Singapura, Tajlanda, Tajvana i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 

Koristi dok boraviš u SAD ili Kanadi

BH Telecom je unaprijedio već postojeću mrežu paketa Travel Evropa za putnike koji za svoju destinaciju odaberu zemlje Evrope – Travel Evropa 7, 10 i 30 dana su unaprijeđeni proširenjem mogućnosti njihovog korištenja u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi.

Travel Evropa je najbolja opcija ako odmor planirate provesti u Hrvatskoj, Sloveniji, Turskoj, Grčkoj, Španiji, Italiji ili Francuskoj.

 

Još bolji Travel Balkan NET paketi

Ukoliko više volite lokalne destinacije koje se odnose na putovanja po Balkanu, onda će paketi Travel Balkan NET biti prava opcija za vas jer su i ovi paketi za putovanja u zemlje Zapadne Evrope takođe unaprijeđeni sa boljom cjenovnom ponudom.

Travel Balkan NET paketi su namijenjeni za korištenje mobilnog interneta u zemljama Zapadnog Balkana: Albanija, Crna Gora, Kosovo, Sjeverna Makedonija i Srbija, i novitet kod ovih paketa su snižene cijene saobraćaja:

  • snižava se cijena korištenja mobilnog interneta u okviru paketa „Travel Balkan NET 5 dana“ sa 0,01667 KM/MB na 0,01 KM/MB. Sa ovim sniženjem mijenja se i uključena količina saobraćaja, umjesto 300 MB nova količina je 500 MB;
  • snižava se cijena korištenja mobilnog interneta u okviru paketa „Travel Balkan NET 10 dana“ sa 0,01465 KM/MB na 0,01 KM/MB;
  • snižava se cijena aktivacije paketa „Travel Balkan NET 10 dana“ sa 15 KM na 10 KM.

Mojwebshop

 

Putujte bez brige uz još bolje Travel pakete samo uz BH Telecom!