Najbolji dodaci za Samsung uređaje po najpovoljnijim cijenama u BiH samo u BH Telecomu

Vlasnici Samsung pametnih telefona znaju da već imaju nevjerovatne mobitele, a u želji da iskustvo njihovog svakodnevnog korištenja učinimo još uzbudljivijim, nudimo vam najpovoljniju ponudu dodatne opreme u Bosni i Hercegovini.

Bilo da ste u potrazi za sitnim unapređenjima ili ste u prilici da napravite značajniji korak, lista koju smo načinili zasigurno će vam biti korisna, a poboljšanja koja nude privlačna. Od kablova za punjenje preko slušalica pa sve do ultra brzih punjača, ovi sitni uređaji olakšavaju svakodnevne obaveze i smanjuju nam stres. Ono što je posebno važno istaknuti je da je to univerzalna oprema koja se može koristiti za sve uređaje, a ne samo za Samsung.

Originalna Samsung dodatna oprema samo u ponudi BH Telecoma U ponudi BH Telecoma ova dodatna oprema je dostupna na sedam prodajnih lokacija i to Telecom centar Bihać, Šalter sala Dolac Malta, Telecom centar Mostar I, Šalter sala Tuzla, Telecom centar Zavidovići, Telecom centar Travnik II i Telecom centar Brčko gdje korisnici mogu pogledati opremu na brendiranim POS stalcima. Kupovina široke lepeze proizvoda omogućena je i na 12 rata, što olakšava odluke za ulaganjem u unapređenja i inovacije.

Bez stresa zbog prazne baterije

U današnje vrijeme kada nam je telefon u rukama tokom cijelog dana, u mirnom telefoniranju, obavljanju poslova i uživanju u sadržajima našeg vjernog pratioca često nas ometa znak da je baterija “pri kraju”. Srećom, ove probleme možete prevazići brzo i lako jer je u ponudi više varijanti punjenja.

Samsungov USB-C kabl omogućava ne samo brzo punjenje uređaja, već i sinhronizaciju fotografija, muzike i podataka sa pametnim telefonom ali i prenosnim računarom.

Opcija 2 je ultra brzi Samsungov originalni adapter, a tu je i bežični punjač kompatibilan sa Android i Apple uređajima za jednostavno punjenje telefona ili omiljenih slušalica.

Za sve vas kojima je najdraža opcija punjenje uređaja u automobilu, Samsungov moćni Dual Car Charger daje potpunu bezbrižnost jer omogućava da napunite svoj telefon prije nešto što stignete na odredište. Zamislite tu slobodu!

Impresivan zvuk tokom cijelog dana

Muzika je naš glavni saveznik za dobru zabavu i zdravlje. Naučne studije potvrđuju da dokazano smanjuje stres i poboljšava naš mentalni i fizički odmor. Kad god vam je potrebno da se pomalo isključite iz okolne buke, u toku odmora, na poslu, za vrijeme vježbanja ili putovanja, slušalice su rješenje. U Samsungu dobro znaju da svi priželjkujemo lagane slušalice, udobne za nošenje, tako da su dizajnirali model pogodan za nošenje tokom cijelog dana, osiguravajući da ne propustite nijedan ton, a da muzika koja dopire do vaših ušiju bude uravnotežena, visokokvalitetna i jednostavno sjajna, bilo da je pop, rap ili rock.

Strahujete od ogrebotina i oštećenja?

Briga o vrijednim uređajima nikad nije bila lakša. Ovom posebnom ponudom obuhvaćenu su i proizvodi za zaštitu vašeg telefona, ali i impresivan stil kakvom svi težimo. Za aktuelnu seriju S21, A52 i A72 možete naći sjajne covere, providne ili u neodoljivim bojama. S njima možete biti sigurni da je vaš smartphone zaštićen od udara, ali i da šalje jasnu poruku o stilu koji preferirate.