5 razloga zašto je HBO najbolji izbor ovoga ljeta

Apsolutni šampion po kvaliteti serija koje ima na svojoj listi: Obitelj Soprano, Žica, Deadwood, Seks i Grad, Sluškinjina priča, OZ, Igra prijestolja, Černobil, Westworld….i još mnogo, mnogo dobrih serija. Plus HBO svakoga mjeseca donosi više od 150 filmova, od kojih je 20-tak premijera, kontroverzne dokumentarce, koncerte, itd…

Emituje svoj program 24 sata dnevno, što ga čini idealnim za druženja sa porodicom i prijateljima u dugim ljetnim noćima koje su pred nama.

Moja TV korisnicima dostupna su dva HBO paketa sa brojnim funkcionalnostima za potpuno uživanje u vrhunskom filmskom i serijskom sadržaju za cijelu porodicu:

                 HBO              HBO Premium

HBO HD

HBO
(HBO, HBO 2, HBO 3)

HBO 2 HD

Cinemax

HBO 3 HD HBO On Demand
HBO On Demand HBO GO
Time Shift Time Shift

Svi kanali dolaze u vrhunskoj HD kvaliteti, a program se emituje bez reklama i s titlovima!

U nastavku 5 razloga zašto se HBO isplati i zašto je odličan izbor za vas:

  • BESPLATAN probni period HBO Premium paketa

Prvi mjesec korištenja besplatan je za sve nove i postojeće korisnike koji prvi put  aktiviraju HBO Premium paket.  Jako je teško da vam se ovaj sadržaj ne dopadne, ali i ako se to desi, ovo je super opcija.

  • HBO GO omogućava dva streama istovremeno

Dok vi gledate svoju seriju na tabletu, djeca gledaju crtiće na TV-u.  Super opcija je što HBO GO možete koristiti bilo kada i na bilo kojoj lokaciji u BiH, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji, Srbiji i Bugarskoj.

  • HBO On Demand – Besplatna videoteka

Uz HBO OD videoteku možete gledati kompletne sezone serija, najbolje svjetske filmove, dokumentarce, dječije programe…

U videoteci je trenutno 617 filmova i 8150 vrhunskih HBO serija!

  • Timeshift uz koji nikada ništa nećete propustiti

Moja TV funkcionalnost koja vam omogućava gledanje/vraćanje TV sadržaja do 7 dana unazad. Time Shift je garancija da ćete 100% gledati sve što želite na HBO-u.

  • TV sadržaj za cijelu porodicu

HBO nudi sadržaje za sve članove porodice: vrhunske filmove, serije, dječije programe koje možete gledati bilo kada, bilo gdje, na više uređaja.

Rezervišite ovo ljeto za TV maratone i super druženja sa porodicom i prijateljima uz vrhunske serije i filmove HBO produkcije.

HBO pakete možete aktivirati putem webshopa, vrlo jednostavno sa tek nekoliko klikova ovdje ili putem daljinskog upravljača, njegovog menija birajući aktivaciju usluga.