Sve što trebaš je extra mobitel!

Vrijeme je za najbolju kupovinu mobitela ovog proljeća!

U bogatoj ponudi BH Telecoma izaberi savršene telefone po savršenim cijenama i pređi na novi nivo razgovora, SMSanja i surfanja.

Ako si korisnik bilo kojeg Extra ili Moja TV paketa, ne čekaj i čim prije zgrabi neki od sljedećih extra mobitela:

  • Samsung Galaxy A05s (4 + 128 GB)
  • Xiaomi Redmi 13C (6 + 128 GB)
  • Realme C53 (6/128 GB) ili
  • Honor X6a (4 + 128 GB).

Odaberi svog favorita po extra cijeni uz plaćanje na rate do 24 mjeseca!

Kupovinom Redmi 13C na poklon dobivaš slušalice!

U nastavku donosimo neke od osnovnih karakteristika ovih uređaja:

Samsung A05s

Telefon ima impresivnu dugotrajnu bateriju i trostruku kameru sa glavnim senzorom od 50 MP. Samsung A05s izgleda moderno i elegantno sa svojim minimalističkim dizajnom. Zadnja strana telefona je mate finisha što ga čini otpornim na otiske prstiju i daje mu klasičan izgled. Telefon je izuzetno lagan i teži svega 194 grama. Otporan je na prskanja vode i prašine, budući da ima IP68 sertifikat što je vrlo korisna karakteristika.

U BH Telecomu ovaj telefon može biti tvoj po cijeni od 9,48 KM mjesečno na 24 rate uz Extra S paket, odnosno uz Moja TV Full S po mjesečnoj cijeni od 4,99 KM.

Više informacija o ovom mobitelu pogledaj ovdje.

Xiaomi Redmi 13C

Budžetski kvalitetan telefon koji te neće iznevjeriti! Uređaj ima mnogo toga za ponuditi za malu sumu novca. Veliki zaslon će dobro poslužiti mlađima i starijima. U jače adute svakako mu se ubrajaju i izuzetno dugotrajna baterija od 5000 mAh, te dual kamera i više nego solidna memorijska konfiguracija.

Samo u BH Telecomu ovaj telefon može biti tvoj po cijeni od 8,82 KM mjesečno na 24 rate uz Extra S paket ili uz Moja TV Full S paket po mjesečnoj cijeni od 3,99 KM.

Više informacija o ovom mobitelu dostupno je ovdje.

Realme C53

Vizuelno dopadljivog izgleda, odličan uređaj za početnike i za one koji ne žele mnogo trošiti, a pruža više od drugih u istoj kategoriji. Fenimenalan miks stila, performansi i pristupačnosti.

Kombinacija realmeovog izvornog sistema sa Androidom 13 jedan je od vrhunaca uređaja, jer pruža veoma korisna podešavanja za prilagođavanje.

U BH Telecomu ovaj telefon može biti tvoj po cijeni od 8,86 KM mjesečno na 24 rate uz Extra S paket, odnosno uz Moja TV Full S po mjesečnoj cijeni od 4,77 KM.

Više informacija o ovom mobitelu pogledaj ovdje.

Honor X6a

Neki od prodajnih aduta ovog modela su velika baterija i puno interne memorije, osvježenje zaslona te odlična cijena kojoj ćeš teško odoljeti. Ukratko – izvrsna vrijednost za uloženi novac.

Samo u BH Telecomu ovaj telefon može biti tvoj po cijeni od 5,89 KM mjesečno na 24 rate uz Extra S paket ili uz Moja TV Full S paket po mjesečnoj cijeni od 1,80 KM.

Više informacija o ovom mobitelu dostupno je ovdje.

Ove super mobitele možeš poručiti i online na webshopu BH Telecoma.

Mojwebshop
Mojwebshop

Nikad nije bilo lakše odabrati i kupiti kvalitetan uređaj.

Savršena kvatro kombinacija mobitela čeka na tebe.

Posjeti najbližu poslovnicu BH Telecom ili svoj odabrani mobitel poruči online.

Moja priča. BH Telecom