Biz solution : Vaše poslovanje zaslužuje bolje

Najbolja poslovna ponuda na bh. tržištu

U BH Telecom portfoliju usluga za poslovne korisnike su posebno i pažljivo kreirane ponude za svaku vrstu biznisa.

Korisnicima su na raspolaganju mobilne, fiksne, internet i Cloud usluge, kao i rješenja za prenos podataka, digitalizaciju kompanije, te pametna rješenja.

Prednosti ponude za poslovne korisnike, bilo da je riječ o manjem obrtu ili kompaniji sa većim brojem uposlenih su:

  • Fleksibilna rješenja – Za sve usluge, maksimalno prilagođena potrebama i zahtjevima korisnika
  • Prioritetna podrška – Tim menadžera i agenata na raspolaganju je 24/7
  • Sigurnost – Najveći stepen zaštite informacionih i mrežnih sistema i podataka korisnika

Iz bogate ponude usluga i rješenja za poslovne korisnike izdvajaju se tri jedinstvene usluge na bh. tržištu:

  • TopTim

Usluga omogućava besplatne razgovore između brojeva i olakšava svakodnevnu poslovnu komunikaciju.U TopTim grupu se mogu dodati i mobilni i fiksni brojevi i to od tri do 1000 članova, uz mogućnost odabira načina potrošnje pretplate, koja može biti zajednička ili pojedinačna, posebno kreirana za svakog člana.

Najfleksibilnija ponuda koja nudi rješenje za svaki biznis.

  • Cloud

Savremene Cloud usluge u kombinaciji sa mrežom BH Telecoma osiguravaju agilnost za razvoj biznisa, uz značajno smanjenje troškova za kreiranje, održavanje i korištenje potrebnih ICT rješenja. BH Telecom je izgradio infrastrukturu visokih performansi, validiranu od strane VMware-a te stekao status „VMware Cloud Verified“ Cloud Service Providera u Bosni i Hercegovini.

  • Biz izbor

Usluga koja korisnicima omogućava da za sve usluge koja koriste kreiraju jedinstveni račun i tako ostvare maksimalne popuste i najpovoljnije cijene za kupovinu uređaja. Uz to je omogućena i besplatna komunikacija između brojeva koji su u Biz izbor grupi.

Osim usluga, poslovnim korisnicima BH Telecoma su dostupni i premium uređaji, koji u kombinaciji sa biz paketima zasigurno mogu odgovoriti svim komunikacijskim potrebama.

Korisnici kojima je potrebna pomoć pri odabiru usluga/paketa za njihovo poslovanje, bilo da je u pitanju basic ili paket kojim žele postići unaprijeđenje, mogu kontaktirati agente ili menadžere prodaje.

Svi oni rade kako bi poslovni korisnici dobili najbolja moguća rješenja za svoj biznis.