Budi bezbrižno online u svakom kutku Evrope

Uključi mobilni internet u roamingu i uživaj u surfanju dok putuješ!

Nekada je korištenje mobilnih podataka u roamingu i na svega „nekoliko sekundi“ bila noćna mora mnogima. Ali od ove godine to više nije slučaj, s obzirom na to da je kompanija BH Telecom snizila cijene mobilnog interneta u roamingu u evropskim, dok u zemljama Zapadnog Balkana surfaš kao da si „kod kuće“.

Bilo da si postpaid, prepaid ili kombinovani korisnik, imaš značajno nižu cijenu mobilnog interneta u evropskim zemljama koja iznosi samo 0,03437 KM/MB sa PDV-om. A u zemljama Zapadnog Balkana sada možeš slobodno surfati bez brige za nepredviđenim troškovima jer su cijene iste kao da si u Bosni i Hercegovini.

Budi online na odmoru ili poslovnom putovanju i zabavi se uz niže roaming cijene mobilnog intereneta. Za vrijeme putovanja diljem Evropske unije uživaš istu kvalitetu i brzinu veze koju imaš i u BiH.

Kao korisnik BH Telecoma, niže cijene za surfanje, osim u zemaljama Evropske unije, koristiš i u drugim zemljama na području cijele Evrope (osim na područjima Monaka i San Marina), odnosno u zemljama: Hrvatska, Austrija, Njemačka, Slovenija, Švicarska, Turska Andora, Azerbejdžan, Belgija, Bjelorusija, Bugarska, Češka, Danska, Estonija, Farski otoci, Finska, Francuska, Grčka, Gruzija, Holandija, Irska, Island, Italija, Kazahstan, Kipar, Latvija, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Mađarska, Malta, Moldavija, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunija, Rusija, Slovačka, Španija, Švedska, Ukrajina i Velika Britanija.

U navedenim zemljama uz punu slobodu možeš uključiti „prijenos podataka“, jer je cijena mobilnog interneta u roamingu vrlo pristupačna. Za kontrolu potrošnje u bilo kojem trenutku preporučujemo korištenje mobilne aplikacije Moj BH Telecom koju možeš preuzeti na linku ovdje.

Podsjećamo da BH Telecom u svojoj ponudi ima posebno prilagođene TRAVEL pakete koji ti omogućuju da ostaneteš povezan dok putuješ od Balkana i Evrope pa do Australije i Okeanije. Ponudu travel paketa pogledaj na linku ovdje.

Reci zbogom ogromnim računima! Budi bez brige i ne isključuj mobilni internet u roamingu.

BH Telecom. Moja priča