Od 2. maja – Nova, online usluga za poslovne korisnike PANTHEON Web Light

Unapređenjem ponude usluge PANTHEON Cloud, BH Telecom i Datalab su proširili portfolio usluga uvodeći u ponudu uslugu PANTHEON Web Light.

Nova usluga je odgovor na ubrzane potrebe digitalizacije i online poslovanja. Zajednički cilj je omogućiti preduzećima kvalitetan, pouzdan i pristupačan online poslovni program. BH Telecom je obezbijedio moderni data centar za skladištenje podataka, a Datalab poslovni program PANTHEON, koji je dostupan online.

Strateško partnerstvo Datalaba i BH Telecoma se temelji na digitalnoj transformaciji preduzeća u Bosni i Hercegovini kao jednom od glavnih ciljeva. Već više godina, poslovnim korisnicima je dostupan PANTHEON Cloud ERP servis, koji omogućava računovodstvo u oblaku odnosno pristup podacima bilo kada, bilo gdje i sa bilo kojeg uređaja, dok su baze podataka sigurno pohranjene i dostupne 24/7 u data centru BH Telecoma.

Internet tehnologija omogućava korištenje poslovnog sistema unutar neprekinutog procesa. Zahvaljujući tome, PANTHEON Web Light omogućava korištenje funkcionalnosti PANTHEON ERP sistema bez obzira gdje se nalazite, koju ulogu u preduzeću imate ili koji uređaj koristite. Možete jednostavno potvrditi primljeni račun ili odobriti godišnji odmor zaposlenom na svom telefonu, pregledati ključne pokazatelje poslovanja preduzeća, stanje potraživanja, stanje na žiro računima, rast prometa i slično. PANTHEON Web omogućava eRačunovodstvo u pravom smislu.

PANTHEON Web Light je jednostavna online verzija programa za vođenje poslovanja, koja omogućava korisniku pristup poslovnim podacima bilo kada i bilo gdje sa bilo kojeg uređaja.

Ova usluga namjenjena je novim poslovnim korisnicima i postojećim PANTHEON Cloud poslovnim korisnicima, sa primarnim fokusom na mikro, male i srednje kompanije za uvezivanje poslovnih procesa te njihovu potpunu kontrolu u jedinstvenom sistemu.

PANTHEON Web Light omogućava slijedeće funkcionalnosti:

  1. Jednostavan način izdavanja i primanja računa, čime se skraćuje vrijeme unosa podataka i smanjuje mogućnost grešaka. Online poslovni program omogućava i prikaz izdatih računa, zatvaranje blagajne, unos klijenata i potvrdu računa.
  2. Zalihe i skladišta – podupire ključne procese u skladištu i omogućava pregled robe korisnika. Pregled zaliha i narudžbi je brz i jednostavan, niz automatiziranih postupaka se pobrine za optimalno stanje robe i zaliha.
  3. Upravljanje putnim nalozima – omogućena brza i jednostavna pretraga putnih naloga, također preko mobilnog telefona. Upotrebom online putnih naloga, pojednostavljen je postupak unosa, obračuna, ispisa i analiziranja službenog puta.
  4. Praćenje evidencije radnog vremena – Jednostavan sistem planiranja i evidentiranja rada te odsutnosti zaposlenih, koji omogućava pristup svakom zaposlenom do vlastitih radnih sati, kontrolu odmora, bolovanja, putnih naloga.
  5. E-poslovanje – Brz pregled poslovanja sa dokumentima i zadacima na jednom mjestu uz sigurno čuvanje istih u arhivi. Pristigle račune je moguće slikati telefonom i dodati u dokumentaciju. Knjigovođa putem programa ima jednostavan pristup računima kao i odgovorna osoba koja može potvrditi ili odbiti račune.

Neke od osnovnih prednosti korištenja online poslovnog programa su:

  • mobilnost: cijelom poslovanju možete pristupiti bilo gdje, bilo kada i samostalno unositi poslovne podatke,
  • zakonska usklađenost:redovna nadogradnja u skladu sa računovodstvenim standardima i zakonskim izmjenama,
  • niski troškovi: niski mjesečni troškovi, bez kompleksne početne implementacije,
  • jednostavnost: program je veoma jednostavan za upotrebu, čak i bez prethodnog poznavanja računovodstva,
  • sigurnost: svi podaci su pohranjeni u data centru BH Telecoma i
  • kontrola poslovanja: brzim uvidom u stanje poslovanja imate uvijek prave informacije za blagovremene odluke.

U slučaju da korisniku nisu potrebne sve funkcionalnosti osnovne usluge PANTHEON Web Light, postoji mogućnost samostalnih dokupa određenih funkcionalnosti usluge za više uposlenika:

  • Online putni nalozi,
  • Evidencija radnog vremena,
  • Dokumenti i zadaci.

Cijena osnovnog paketa usluge PANTHEON Web Light u ponudi BH Telecoma je 34,09 KM mjesečno. Cijena za svaku dodatnu uslugu, online putni nalozi, evidencija radnog vremena ili dokumenti i zadaci iznosi 5,43 KM mjesečno.

Više o usluzi pogledajte ovdje.