Sve što trebaš je extra mobitel!

Vrijeme je za najbolju kupovinu mobitela !

U bogatoj ponudi BH Telecoma izaberi savršene telefone po savršenim cijenama i pređi na novi nivo razgovora, SMSanja i surfanja.

Ako si korisnik bilo kojeg Extra ili Moja TV paketa, ne čekaj i čim prije zgrabi neki od sljedećih extra mobitela:

  • Samsung Galaxy A05s (4 + 128 GB)
  • Xiaomi Redmi 13C (6 + 128 GB)
  • Realme C53 (6/128 GB) ili
  • Honor X6a (4 + 128 GB).

Odaberi svog favorita po extra cijeni uz plaćanje na rate do 24 mjeseca!

Kupovinom Redmi 13C na poklon dobivaš slušalice!

Kupovinom Samsung A05S na poklon vam darujemo Besplatan Punjač u ovoj akciji – uživajte u korištenju svog novog mobitela odmah!

U nastavku donosimo neke od osnovnih karakteristika ovih uređaja:

Samsung A05s

Telefon ima impresivnu dugotrajnu bateriju i trostruku kameru sa glavnim senzorom od 50 MP. Samsung A05s izgleda moderno i elegantno sa svojim minimalističkim dizajnom. Zadnja strana telefona je mate finisha što ga čini otpornim na otiske prstiju i daje mu klasičan izgled. Telefon je izuzetno lagan i teži svega 194 grama. Otporan je na prskanja vode i prašine, budući da ima IP68 sertifikat što je vrlo korisna karakteristika. Uz ovaj uređaj na poklon dobijate punjač 15W PD punjač. 

U BH Telecomu ovaj telefon može biti tvoj po cijeni od 5,99 KM mjesečno na 24 rate uz Extra M paket, odnosno uz Moja TV Full S po mjesečnoj cijeni od 4,99 KM.

Više informacija o ovom mobitelu pogledaj ovdje.

Xiaomi Redmi 13C

Budžetski kvalitetan telefon koji te neće iznevjeriti! Uređaj ima mnogo toga za ponuditi za malu sumu novca. Veliki zaslon će dobro poslužiti mlađima i starijima. U jače adute svakako mu se ubrajaju i izuzetno dugotrajna baterija od 5000 mAh, te dual kamera i više nego solidna memorijska konfiguracija. Uz ovaj uređaj na poklon dobijate bežične slušalice Xiaomi Redmi Buds 4 lite.

Samo u BH Telecomu ovaj telefon može biti tvoj po cijeni od 8,82 KM mjesečno na 24 rate uz Extra S paket ili uz Moja TV Full S paket po mjesečnoj cijeni od 3,99 KM.

Više informacija o ovom mobitelu dostupno je ovdje.

Realme C53

Vizuelno dopadljivog izgleda, odličan uređaj za početnike i za one koji ne žele mnogo trošiti, a pruža više od drugih u istoj kategoriji. Fenimenalan miks stila, performansi i pristupačnosti.

Kombinacija realmeovog izvornog sistema sa Androidom 13 jedan je od vrhunaca uređaja, jer pruža veoma korisna podešavanja za prilagođavanje.

U BH Telecomu ovaj telefon može biti tvoj po cijeni od 8,86 KM mjesečno na 24 rate uz Extra S paket, odnosno uz Moja TV Full S po mjesečnoj cijeni od 4,77 KM.

Više informacija o ovom mobitelu pogledaj ovdje.

Honor X6a

Neki od prodajnih aduta ovog modela su velika baterija i puno interne memorije, osvježenje zaslona te odlična cijena kojoj ćeš teško odoljeti. Ukratko – izvrsna vrijednost za uloženi novac.

Samo u BH Telecomu ovaj telefon može biti tvoj po cijeni od 5,89 KM mjesečno na 24 rate uz Extra S paket ili uz Moja TV Full S paket po mjesečnoj cijeni od 1,80 KM.

Više informacija o ovom mobitelu dostupno je ovdje.

Ove super mobitele možeš poručiti i online na webshopu BH Telecoma.

Mojwebshop
Mojwebshop

Nikad nije bilo lakše odabrati i kupiti kvalitetan uređaj.

Savršena kvatro kombinacija mobitela čeka na tebe.

Posjeti najbližu poslovnicu BH Telecom ili svoj odabrani mobitel poruči online.

Moja priča. BH Telecom