iPhone 15 – vikend akcija samo na webhopu!

Ovog vikenda se počastite se sa vašim izborom iPhone uređaja koji će sigurno uljepšati vaš dan. Potražite nevjerovatne:

  • iPhone 15 128GB,
  • iPhone 15 Plus 128GB,
  • iPhone 15 Pro 128GB,
  • iPhone 15 Pro Max 256GB.

Za sve navedene iPhone 15 modele čekaju vas nevjerovatni popusti ovog vikenda već od 63,20 KM, kao i kupovina na rate. Požurite jer su količine ograničene!

Zamislite budućnost koja je već sada dostupna – upoznajte iPhone 15, revolucionarni telefon koji postavlja nove standarde u tehnološkoj inovaciji i dizajnu.

Zahvaljujući najnovijim tehnološkim inovacijama, iPhone 15 predstavlja niz impresivnih značajki, uključujući napredne kamere s poboljšanom stabilizacijom slike i mogućnošću snimanja u 8K rezoluciji. Osvježeni Liquid Retina XDR zaslon pruža nevjerovatan prikaz boja i detalja, dok A16 Bionic čip osigurava izvanredne performanse i energetsku učinkovitost.

S naprednim sistemom za prepoznavanje lica i poboljšanom sigurnosnom tehnologijom, iPhone 15 čuva vaše podatke sigurnima i pruža vam potpunu privatnost. Dodatno, s brzim bežičnim punjenjem i poboljšanom baterijom, možete ostati povezani cijeli dan bez brige o bateriji.

Iskoristite priliku da uđete u budućnost s iPhoneom 15 i doživite revolucionarno iskustvo koje će promijeniti način na koji komunicirate, stvarate i istražujete svijet oko sebe. Budite korak ispred vremena s ovim izvanrednim uređajem koji je dizajniran da vas inspirira i osnaži.

Više informacija o cijenama i paketima pogledajte ovdje.