HONOR X8b i HONOR Magic6 Lite predstavljaju idealan izbor vrhunske tehnologije

U svojoj najnovijoj ponudi, BH Telecom donosi dva izuzetna modela pametnih telefona koji kombiniraju napredne tehnologije, izvanredan dizajn i pristupačnost: HONOR  X8b 8/256GB  i HONOR  Magic6 Lite 5G 8/256GB. Dostupni po jedinstvenoj cijeni od samo 1,00 KM jednokratno uz paket Extra XXL, svaki kupac ovih modela će kao poseban poklon dobiti i bežične slušalice HONOR  CHOICE Earbuds X5.  Ova ponuda vrijedi od 19. februara do 18. marta, tekuće godine.

HONOR X8b: Savršenstvo stila i tehnologije u jednom

Model HONOR X8b postavlja nove standarde u svijetu pametnih telefona, nudeći kombinaciju elegancije, snažnih performansi i pristupačnosti. Ovaj uređaj se odlikuje ultra-tankim dizajnom, težak je samo 166 g i dolazi u premium zelenoj boji, sa stražnjim panelom od umjetne kože sa retro uzorkom, čineći ga ne samo izuzetno privlačnim već i ugodnim za držanje. Zahvaljujući impresivnom AMOLED ekranu od 6,7 inča s frekvencijom osvježavanja od 90 Hz, koji pruža vrhunsku jasnoću i živopisne boje, svaki detalj na vašem ekranu oživljava.

Zadnja kamera od 108 MP i prednja kamera od 50 MP sa selfie svjetlom omogućavaju snimanje izuzetno kvalitetnih fotografija i selfija, pružajući korisnicima mogućnost da otkriju nove dimenzije u fotografiranju portreta. S baterijom od 4500 mAh koja podržava HONOR SuperCharge od 35 W, HONOR X8b osigurava da ste uvijek aktivni i povezani. Uz to, kombinacija 8 GB RAM-a i ogromnog skladišnog prostora od 256 GB, proširivog do 16 GB s HONOR RAM Turbo, jamči besprijekoran rad uređaja, čineći ga savršenim izborom za korisnike koji traže spoj elegancije, moći i funkcionalnosti.

HONOR Magic6 Lite : Budućnost mobilnosti u dlanu

HONOR Magic6 Lite 5G odražava spoj tehnološke inovacije i stila, zadovoljavajući potrebe suvremenog načina života. Opremljen impresivnom baterijom od 5300 mAh koja podržava brzo punjenje, HONOR Magic6 Lite obećava dugotrajnost i brzinu potrebnu za vaš aktivan životni stil. Uz AMOLED zakrivljeni ekran koji pruža izuzetnu kvalitetu prikaza i bogatstvo boja zahvaljujući 100% DCI-P3 spektru, svaki trenutak proveden gledajući sadržaj na ovom telefonu postaje pravo kino iskustvo.

Zahvaljujući 5G povezivosti, HONOR Magic6 Lite  pruža ultra brzu internet vezu, omogućavajući vam da uživate u gledanju video sadržaja uživo i igranju online igara bez ikakvih prekida. Dodatno, ovaj model se ističe naprednom tehnologijom kamere koja, uz pomoć umjetne inteligencije, unapređuje vaše fotografije i video zapise. Dvostruki sistem zadnjih kamera pruža širok spektar mogućnosti za fotografiju – od impresivnih portreta s efektom zamućenja pozadine do širokokutnih snimaka, čineći svaku vašu fotografiju remek-djelom.

Sve ove napredne karakteristike čine HONOR Magic6 Lite  idealnim izborom za sve koji traže savršenu ravnotežu između performansi, stila i pristupačnosti, uz dodatnu sigurnost zahvaljujući naprednom prepoznavanju lica i otisaka prstiju. Bez obzira na vaše dnevne potrebe, ovaj pametni telefon je spreman da ih zadovolji, pružajući vam neograničene mogućnosti da istražujete, kreirate i ostanete povezani.

 Intuitivnost i sigurnost: Srž HONOR iskustva

Oba modela dolaze s Magic UI sučeljem koje nudi personalizirano iskustvo korištenja zahvaljujući intuitivnom dizajnu i bogatom izboru funkcija koje olakšavaju svakodnevnu upotrebu. Uz dodatne sigurnosne mjere, kao što su napredno prepoznavanje lica i otisaka prstiju, vaši podaci ostaju sigurni u svakom trenutku.

Za sve koji traže savršen spoj stila, performansi i pristupačnosti, HONOR X8b i HONOR Magic6 Lite predstavljaju idealan izbor.  A kao kruna ove izvanredne ponude, BH Telecom svakom kupcu jednog od ova dva modela poklanja bežične slušalice HONOR CHOICE Earbuds X5, čije performanse i specifikacije odražavaju visoke standarde kvalitete koji prate ove pametne telefone. S prvoklasnom kvalitetom zvuka, dugotrajnom baterijom koja osigurava sati neprekidnog slušanja i naprednim funkcijama poništavanja buke, ove slušalice su dizajnirane da nadopune i obogate vaše iskustvo korištenja pametnih telefona. Ovo je  idealna priliku da doživite sinergiju između vrhunske mobilne tehnologije i izuzetnog audio iskustva.

Za više informacija posjetite prodajna mjesta BH Telecoma ili web shop i otkrijte kako ovi pametni telefoni zajedno s HONOR  CHOICE Earbuds X5 mogu unaprijediti vaš digitalni život, nudeći vam ne samo stil i performanse, već i neprikosnovenu pristupačnost.

O kompaniji HONOR

Kompanija HONOR  je vodeći svjetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svijet za sve i da se, zahvaljujući svojim inovacijama, pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom svijeta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, laptopa i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Također, ovi uređaji su inovativni, premium, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu. Za više informacija, posjetite HONOR .