Novi Galaxy Samsung S23FE uz poklon slušalice BH Telecomu

Predstavljamo vam najnovijeg člana Galaxy porodice – Samsung Galaxy S23FE je uređaj koji će preoblikovati vaš doživljaj pametnog telefona. A kao poseban dodatak, uz svaku kupovinu Galaxy S23FE telefona, darujemo vam fantastične Galaxy BudsFE bežične slušalice!

Šta čini Samsung Galaxy S23FE posebnim?

  • Inovativan dizajn: Tanak, elegantan i ergonomski oblikovan, Galaxy S23FE će vas osvojiti na prvi pogled. Boje ekrana su živopisne, a ivice ekrana su gotovo neprimjetne, pružajući vam besprijekoran vizuelni doživljaj. Može se pohvaliti 6,4-inčnim Dynamic AMOLED 2X zaslonom Full HD+ rezolucije i frekvencijom osvježavanja koja ide od 60 do 120 Hz, ovisno o potrebama korisnika i načinu korištenja. Cijeli je mobitel napravljen od recikliranih materijala, ima IP68 certifikat otpornosti na vodu i prašinu te Corningov Gorilla Glass 5.
  • Snažna performansa: Uz najnoviji procesor i poboljšane performanse, Galaxy S23FE je spreman za sve izazove. Igrajte najzahtjevnije igre, koristite više aplikacija istovremeno i uživajte u brzom i fluidnom radu.
  • Napredna kamera: Sa snažnim setom kamera, Galaxy S23FE će zabilježiti svaki trenutak sa vrhunskom preciznošću. Bez obzira da li fotografirate pejzaže, selfije ili snimate video, rezultati će vas oduševiti. Na poleđini su mu tri kamere s tim da je primarna unaprijeđena 50 MP senzorom s brzim autofokusom, f/1.8 objektivom i OIS stabilizacijom. Uz nju ima i 12 MP ultra-široku kao i 8 MP kameru za 3x optičko povećanje.
  • Baterija koja traje: Nema potrebe za brzinskim punjenjem svaki put kada napunite bateriju Galaxy S23FE. Snažna baterija će vas pratiti tokom cijelog dana, omogućavajući vam da se fokusirate na ono što je važno. Kapacitet baterije je 4.500 mAh, kao i 25-vatno žično punjenje.

A kao dodatak, kupovina Galaxy S23FE telefona u promotivnom periodu dolazi s besplatnim Galaxy BudsFE slušalicama!

Galaxy BudsFE su savršene za vaš novi telefon. Bežične, kompaktne i sa vrhunskim zvukom, ove slušalice pružaju potpunu slobodu kretanja, dok istovremeno pružaju kristalno čist zvuk za vaš omiljeni sadržaj.

Ne propustite priliku da iskusite najnoviju tehnologiju uz Samsung Galaxy S23FE i osigurajte svoj besplatni Galaxy BudsFE poklon dok traje ova posebna ponuda!

Naručite svoj Samsung Galaxy S23FE već danas i zakoračite u budućnost pametnih telefona!

Preorder novog Samsung uređaja možete izvršiti u periodu od 1.12. -14.12. na linku ovdje.

Pravila

BH Telecom. Moja priča