Novo u ponudi: Xiaomi Redmi Note 11 Pro i Xiaomi Redmi Note 11 S

U ponudi BH Telecoma dostupni su Xiaomi Redmi Note 11 Pro i Xiaomi Redmi Note 11 S, uređaji s vrhunskim specifikacijama, a po povoljnim cijenama.

Isprobajte moć nevjerovatne Xiaomi tehnologije!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro je vrhunski telefon, koji donosi impresivne specifikacije i funkcije koje će biti posebno cijenjene kod korisnika koji traže uređaj s performansama na vrhunskom nivou. Krenimo od zaslona, koji ima 6,67-inčni AMOLED ekran i Full HD+ rezoluciju. Ovaj ekran će pružiti kristalno jasnu sliku, a brzina osvježavanja od 120 Hz omogućuje posebno iskustvo pri gledanju filmova i igranju igrica.

Kamera je jedna od najvažnijih karakteristika svakog telefona, a Xiaomi Redmi Note 11 Pro ima četverostruku kameru s 108 MP glavnom kamerom, ultraširokom kamerom od 8 MP i dva senzora dubine od 2 MP. Ova kamera će vam omogućiti snimanje prekrasnih fotografija i video zapisa u bilo kojoj situaciji. Prednja kamera ima 16 MP i idealna je za selfije i video pozive.

Baterija je još jedna ključna karakteristika koju svi korisnici telefona žele da bude vrhunska. Xiaomi Redmi Note 11 Pro ima bateriju kapaciteta 5020 mAh, što će vam omogućiti korištenje uređaja cijeli dan bez potrebe za punjenjem. Telefon dolazi s brzim punjačem od 33 W, koji će vam omogućiti brzo punjenje.

Ukratko, Xiaomi Redmi Note 11 Pro je sjajan telefon s izvrsnim specifikacijama koji će biti idealan za korisnike koji traže vrhunske performanse po povoljnoj cijeni. Sa svojim AMOLED ekranom, brzim procesorom, velikom količinom RAM-a i internog prostora, izvrsnom kamerom i dugotrajnom baterijom, ovaj telefon će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Xiaomi Redmi Note 11 S je izuzetan mobilni uređaj koji kombinuje kvalitetne specifikacije i funkcije po povoljnoj cijeni. Ovaj telefon ima 6,67-inčni IPS LCD zaslon s Full HD+ rezolucijom, koji će vam pružiti živopisne boje i oštru sliku. Zaslon ima brzinu osvježavanja od 90 Hz.

Ovaj telefon ima četverostruku kameru s glavnom kamerom od 108 MP, ultraširokom kamerom od 8 MP i dva senzora dubine od 2 MP. Prednja kamera ima 16 MP i omogućuje vam da snimate kristalno jasne selfije i video pozive. Kamera također dolazi s raznim načinima rada i funkcijama, što vam dozvoljava da se opustite u uživate u fotografisanju.

Xiaomi Redmi Note 11 S ima bateriju kapaciteta 5000 mAh koja je sama po sebi I više nego dovoljno za cjelodnevno aktivno korištenje. Osim toga, uređaj dolazi sa brzim punjačem – tako da vas baterija neće spriječavati u aktivnom korištenju ovog telefona.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro I Xiaomi Redmi Note 11 S su izuzetni mobilni uređaji koji kombiniraju kvalitetne specifikacije i funkcije po povoljnoj cijeni. Sa svojim velikim ekranom, brzim procesorom, velikom količinom RAM-a i interne memorije, izvrsnom kamerom i dugotrajnom baterijom, ovai telefoni će zadovoljiti sve vaše potrebe. Ako tražite pouzdane i svestrane mobilne uređaje koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, Xiaomi Redmi Note 11 Pro i Xiaomi Redmi Note 11 S su pravi izbor za vas.

Potražite Xiaomi Redmi Note 11 Pro i Xiaomi Redmi Note 11 S na svim prodajnim mjestima BH Telecoma ili ili na web shopu.

Mojwebshop

Mojwebshop