Vrijedni pokloni uz kupovinu Samsung mobitela!

Neodoljivi pokloni uz kupovinu Galaxy Z Flip4 5G, Z Fold4 5G i uređaja iz S22 serije.

U periodu od 12.09. do 16.10. iskoristite specijalnu ponudu!

Uz kupovinu Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 na poklon dobijate  Galaxy Watch5, a ukoliko je Vaš izbor Samsung S 22, na poklon dobijate Samsung Galaxy Buds2 slušalice.

Galaxy Z Flip4, kompaktan je pametni telefon pune veličine i sasvim prave veličine da ga stavite u džep kada dođe vrijeme za impresioniranje. Napravljen je da bude izdržljiv, i iznutra i izvana.

Galaxy Z Fold 4, učinkovit je u jednoj ruci sa svojim vanjskim ekranom od 6,2 inča, a glavni ekran od 7,6 inča čini ga Vašim glavnim uređajem kojim možete učiniti više. To su u osnovi dva telefona u jednom – gotovo s težinom manje fleksibilnog telefona.

Samsung S22, moćan telefon čije performanse počivaju na android varijanti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim. Ovo je savršen telefon za ljude koji preferiraju manje, pouzdane uređaje. Trostruka zadnja kamera i kamera za selfie opremljene su inovativnim hardverom i softverom uz koje ćete praviti fantastične fotke.

Za sve detalje posjetite: https://www.samsung.com/ba/

Napomena: Krajnji datum isporuke poklona korisnicima koji su prethodno izvršili registraciju u skladu sa Pravilima je 15.12.2022. godine, na adresu koja je navedena  prilikom registracije. 

BH Telecom. Moja priča