Izaberite svoj Lenovo laptop

Obavljanje poslovnih i školskih obaveza, ali i zabava mogući su gdje god da se nalazite i u bilo koje doba dana uz vrhunske Lenovo laptope. Ako bi ih trebalo opisati u tri riječi, to bi bile: fleksibilnost, stil i sloboda.

Predstavljamo Vam dva Lenovo laptopa: Lenovo ThinkBook 15-G3 ACL, 15.6” FHD, koji u našoj ponudi možete kupiti po cijeni već od 71,19 KM mjesečno i Lenovo IdeaPad Flex 5 14ITL05, 14” FHD, već od 85,43 KM mjesečno.

Stvoren za uspjeh – Lenovo ThinkBook 15-G3 Ryzen 5

Kada spojite procesor AMD Ryzen™ 5000 serije sa Radeon™ grafikom, velikom memorijom i prostorom za pohranu, dobijete laptop koji je samo da ima besprijekoran izgled, već se i efikasno nosi sa svim izazovima u radu. To je Lenovo ThinkBook 15-G3 čije pametne funkcije pojednostavljuju vaš život, a ekran veličine 15,6” FHD osjetljiv na dodir prati elegantni sivi dizajn uređaja s kojim ćete poželjeti da budete viđeni. Slike i video zapisi visoke rezolucije će iskočiti pred vama sa ivicama tankim 5 mm koje vam daju prostrani prostor na ekranu za veću sliku.

Ovaj laptop je kreiran za uspjehe, a sa 1,7 kg i debljinom od 18,9mm možete ga ponijeti gdje god krenete. Uz njega ćete uživati u video konferencijama i besprijekorno raditi i kada niste u kancelariji Lenovo ThinkBook 15 Gen 3 čini vas i vaš rad sigurnim sa nizom funkcija posvećenih upravo tom segmentu.

Sada ove laptope po specijalnoj ponudi i cijeni već od 71,19 KM mjesečno.

Tvoj svijet u 360 stepeni – Lenovo IdeaPad Flex 5 14 Touch i5

IdeaPad Flex 5 14 laptopi su “2 u 1” uređaji namijenjeni za svakodnevnicu sa više slobode. Jednostavnog i atraktivnog dizajna, sa soft-touch gumiranim dijelom oko tastature i touchscreen ekranom od 14 inča, ovaj laptop ima šarku za otvaranje pod bilo kojim uglom, sve do 360 stepeni, što omogućava efikasan rad u bilo kojem načinu rada. Zatvarač kamere tu je da osigura privatnost i korištenje bez brige, AMD Ryzen procesor osigurava brzinu i pouzdanost, a unaprijeđen je i korisnicima posebno važan segment – baterija koja je na ovim laptopima tako dugotrajna da omogućava do 12 sati rada. Lenovo je korisnike navikao na kvalitetne tastature na laptopima, pa je takav slučaj i sa ovim. Tipke imaju pozadinsko osvjetljenje, vrlo su prostrane i čvrste, pa je navikavanje na njih brzo i jednostavno.

Sa ovim laptopom dobijate svestran i mogućnostima bogat uređaj sa kojim ćete svakodnevne poslove obavljati bez problema. Dovoljno je brz i jak i za zahtjevne multimedijalne zadatke kao što su obrada fotografija ili videa.

Nabavite ga po cijeni već od 85,43 KM mjesečno na našem web shopu ovdje.