Novi svijet mogućnosti uz Samsung Galaxy Z Fold 4 i Flip 4!

Samsung ništa ne prepušta slučaju i kreće dalje. Sada nam donose novu liniju sklopivih pametnih telefona, Samsung Galaxy Fold4/Flip4.

Galaxy Z Flip4

 Malen, ali moćan kada se sklopi, Galaxy Z Flip4 kompaktan je pametni telefon pune veličine i sasvim prave veličine da ga stavite u džep kada dođe vrijeme za impresioniranje.

Napravljen je da bude izdržljiv, i iznutra i izvana. Ovo su najizdržljiviji sklopivi telefoni svih vremena s ekskluzivnim zaštitnim staklom Corning® Gorilla® Glass Victus®+. A zglobovi su zaštićeni Armor Aluminiumom —najčvršćim aluminijskim okvirom.

Galaxy Z FOLD4

Učinkovit je u jednoj ruci sa svojim vanjskim ekranom od 6,2 inča, a glavni ekran od 7,6 inča čini ga Vašim glavnim uređajem kojim možete učiniti više.

To su u osnovi dva telefona u jednom – gotovo s težinom manje fleksibilnog telefona. Stanjen posvuda osim na ekranu, a minimizirani okviri i lagani materijali čine ovaj Fold uređaj još ugodnijim za džep.

Galaxy Z Fold4 uređaj izrađen je od materijala koji ne samo da su zapanjujući nego i odolijevaju svemu što Vam život donese. Od stakla do metala, ovo su najčvršći Samsung Galaxy sklopivi uređaji svih vremena.

Uz širokokutnu kameru od 50 MP, čak će i brze snimke biti remek-djela visoke rezolucije.

Uz  30X Space Zoom uvećanje, telefoto kamera s 3x optičkim zoomom udružuje se sa super rezolucijskim zoomom kako biste bili bliže nego ikad prije uz ijedan Fold uređaj.

Tu su i stereo zvučnici, IPX8 vodootpornost, podršku za S Pen, Wireless DeX, Samsung Pay, 5G, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, NFC i USB Type-C port za oba uređaja.

Preorder novih Samsung uređaja Z Fold 4 i Flip 4 možete izvršiti u periodu od 10. do 25. avgusta na linku ovdje.

Uređaji su dostupni za prodaju u BH Telecomu od 26-og avgusta.

BH Telcom. Moja priča