Novo u ponudi: Head bicikla i Električni bicikl Head Grandby

U potrazi si za kvalitetnim i vrhunskim biciklima?

Imamo savršeno rješenje za vas. U BH Telecom stigao je električni bicikl Head Granby MTB ebike.

Ako svakodnevno prelazite veliku udaljenost, ne želite se previše umoriti i oznojiti ovo je savršeno rješenje za vas. Jak, tih i ekonomičan motor vožnju pretvara u novo iskustvo.

Head Granby je električni brdski bicikl, dizajniran da se prilagodi bilo kojoj vrsti površine, ali njegova specijalnost je planinski teren, što vožnju čini jedinstvenim iskustvom na svakoj od vaših ruta.

Ako pogledamo njegovu novu modernu i inovativnu liniju, ona je aerodinamičnija i sa mnogo ergonomičnijom pozicijom, smanjujući umor na dugim stazama.

Napravljen je od aluminijumskog okvira 6061, što olakšava njegov transport. Njegove komponente su vrhunski brendovi na tržištu: prednji Shimano mjenjač, Shimano motor odnosno baterija, Clarks Clout kočnice, Shimano Acera mjenjač s jednim lančanikom i visokokvalitetni LCD zaslon.

Ako ste pravi ljubitelj brdskog biciklizma i avanture, Head Granby MTB ebike je zaista vaš idealan model.

Pored električnog u ponudi su i drugi modeli bicikala za svakodnevan vrhunski užitak vožnje. Veliki izbor ženskih, muških i dječiji bicikala u ponudi BH Telecoma. Za Vas izdavajamo neke od modela:

Ukoliko kupite ovaj vrhusnki ebike na poklon dobijate HEAD MTB W19 kacigu

Head MTB W19 kaciga nudi maksimalnu sigurnost i udobnost. Posjeduje ventilacione otvore za savršenu klimu. Sa mrežom protiv insekata i vizirom, uz podesivu visinu.

Granger H22110-29-47-bkm-green

Head Granger je pravi izbor za brdske bicikliste.

Dizajniran da bude lagan, jači i otporan na lomove u kombinaciji sa amortizerom  sa 100mm hoda, smanjit će vibracije i poboljšati vožnju na nepristupačnim terenima. Opremljen je sa Shimano Athus 2×9 zupčanicima, Suntour viljuškama i hidrauličnim kočnicama.

Saznaj više

Granger H22110-29-47-grm-orange

Head Granger je pravi izbor za brdske bicikliste.

Dizajniran da bude lagan, jači i otporan na lomove u kombinaciji sa amortizerom  sa 100mm hoda, smanjit će vibracije i poboljšati vožnju na nepristupačnim terenima. Opremljen je sa Shimano Athus 2×9 zupčanicima, Suntour viljuškama i hidrauličnim kočnicama.

Saznaj više

Granger Lady H22203-29-42-grm-pink

Ženski brdski bicikl

Head Granger Lady je brdski bicikl koji je svojom geometrijom točkova prilagođen za žene. Veći točkovi omogućavaju lakšu i stabilniju vožnju, pa bicikl osigurava bezbrižnu i sigurnu vožnju i na usponima i na spustovima. Opremljen je odličnim Zoom Vaxa opružnim viljuškama, Althus zadnjim mjenjačem i Clarks kočnicama.

Saznaj više

Troy II H22111-27,5-46-bkm-red

Brdski bicikl

Head Troy II je brdski bicikl stvoren za brdske i šumske staze. Okvir je izgrađen od 6061 aluminijuma što znatno poboljšava trajnost okvira. Već na prvi pogled se izdvaja svježim dizajnom i poboljšanom estetikom okvira. Jedna od bitnih prednosti ovog modela bicikla jeste poseban dizajn vođenja kablova unutar okvira, što mu smanjuje habanje kablova, a također ga štiti od blata, kiše i pijeska.

Saznaj više

X-Rubi I H22109-29-48-bkm-orange

Planinski bicikl

X Rubi I je 29-inčni planinski bicikl koji je stvoren za šumske i planinske staze. Okviri su izrađeni od legure 6061 što ih čini čvrstim i otpornim na lomove, a također i laganim. Zahvaljujući dobroj geometriji, omogućava stabilan položaj volana i efikasan prijenos energije kako na usponima tako I pri spuštanju. Opremljen je odličnim Zoom Vaxa opružnim viljuškama, Shimano Alivio zadnjim mjenjačem i Clarks disk kočnicama.

Saznaj više

Faro H22912-12-13-mint

Dječiji bicikl

Head Faro 12″ je bicikl za guranje, pogodan za djecu koja se upoznaju sa biciklizmom. Pomoći će im da nauče ravnotežu. Povrh svega, bicikl također dolazi u lijepom šarenom dizajnu.

Saznaj više

Bicikla za kupovinu su dostupna putem #mojwebshop i na prodajnim mjestima BH Telecoma, uz mogućnost plaćanja na 12 ili 24 mjesečne rate i besplatnu dostavu na vašu kućnu adresu.

 

Moja priča. BH Telecom!