Upoznajte nove članove porodice Samsung Galaxy A. Sjajne stvari dostupne svima!

Samsung uvijek nastoji pružiti korisnicima ono što najviše žele i trebaju. Vizija Galaxy A serije je upravo omogućiti da svako ima priliku iskusiti Galaxy inovacije. Modeli iz serije Galaxy A pružaju vrhunske Galaxy tehnologije, značajke i usluge po pristupačnoj cijeni.

Iz kompanije su se potrudili da modele Samsung A33  5G i A53 5G pametne telefone izrade tako da bi mogli podnijeti opsežnu multitasking snagu koju daje osmojezgreni procesor 5 nm, dok RAM Plus očitava Vaše obrasce upotrebe i omogućava dodatnu virtuelnu RAM memoriju za dodatna povećanja.

Uz Galaxy A33 5G učinite više uz manje! Ovaj model sada je tanji i profinjeniji uz matiranu završnu obradu, kvalitetne okvire i besprijekorno kućište kamere. Kamera telefona Galaxy A33 5G s višestrukim objektivima podiže vaše fotografije na višu razinu. Za oštrije, jasnije snimke uz OIS kameru od 48 MP proširite svoj ugao gledanja uz ultraširokougaonu kameru, prilagodite fokus uz dubinsku kameru i približite se pojedinostima uz makrokameru.

Sa modelom Samsung Galaxy A 53 5G sa 128/256GB interne memorije, plus podrškom za microSD karticu do 1TB, imate prostora za sve svoje dragocjene trenutke. Počastite svoje oči živopisnim detaljima sa FHD+ Super AMOLED ekranom. Sa ekspanzivnim 6,5-inčnim Infinity-O ekranom uživajte u živopisnoj vidljivosti na otvorenom. Sistem kamere sa nekoliko objektiva na Galaxy A53 5G vodi fotografiju na novi nivo!

Međutim, to nije sve, novi modeli iz Galaxy A serije su u potpunosti otporni na prašinu, kapljice i prskanje. Uz ocjenu IP67 za otpornost na vodu i prašinu, mogu se nositi s uranjanjem u vodu do 1 m dubine, čak do 30 minuta. I ono najvažnije, tvornički ugrađena u hardver i softver telefona, platforma Samsung Knox Vašem telefonu pruža zaštitu čim ga uključite i donosi višeslojnu sigurnost Vaših najosjetljivijih informacija štiteći ih od zlonamjernog softvera i prijetnji.

Više informacije o vrhunskim uređajima Samsung A serije u ponudi BH Telecoma je dostupno na prodajnim mjestima i na našem webshopu.