Magični svijet boja Philips televizora

Televizor je centralna tačka svakog dnevnog boravka, a nerijetko i drugih prostorija, a kada je to Philipsov model sa ambijentalnim svjetlom, onda cijeli dom poprima nevjerovatnu atmosferu i novo iskustvo gledanja različitih TV sadržaja.

Sada u ponudi BH Telecoma vrhunske Philips TV uređaje možete kupiti na rate već od 34,86 KM mjesečno.

Elektronski gigant Philips u svojoj seriji 4K UHD Android TV aparata objedinio je vrhunske karakteristike kakav jedan televizor treba imati, ali im je dodao i segment ambijentalnog svjetla – čarobne tehnologije Ambilight uz koji svaki trenutak djeluje bliže i stvarnije.

Raskošni svijet boja

Inteligentne LED diode oko rubova televizora reaguju na akciju na ekranu i sjaje dopadljivim sjajem koji izaziva oduševljenje ukućana i gostiju. Idealno za okupljanje dok gledate utakmicu, uzbudljiv film ili igrate videoigre, ali i sve druge trenutke jer Ambilight kao dinamično pozadinsko osvjetljenje ima mogućnost prilagođavanja svakom od njih.

Ova serija elegantnih i modernih modela u ponudi BH Telecoma dolazi u 3 veličine ekrana, dijagonala od 43, 50 i 65 inča, tako da je lako izabrati onu koja odgovara vašim željama i potrebama. Kao Smart TV ima interfejs koji radi na veoma responsivnom operativnom sistemu Android, a među brojnim aplikacijama i servisima za streaming ima već instalirane Amazon, Prime Video, Netflix, Disney+ itd.

Filmska slika i zvuk

Serija PUS7956 nudi odličan kvalitet slike, živopisne boje i kontrast te sjajnu dubinu za doživljaj originalne zamisli reditelja, a pritom i čist i dubok prostrani zvuk uz formate Dolby Vision i Dolby Atmos.

Na početni ekran možete postaviti sadržaje koje želite imati odmah pri ruci, tako da vas omiljene aplikacije odmah preusmjere na ono što vas zanima. Philips televizori su odlični za videoigre, a dolaze sa najnovijim HDMI priključkom i niskom latencijom na bilo kojoj konzoli.

Već od 34,86 KM!

U zavisnost od tarifnog modela, Philips televizore u BH Telecomu možete kupiti uz mjesečnu ratu već od 34,86 KM. Sve detalje o televizorima potražite na webshopu, na ovom linku.