Novi modeli laptopa za sve vaše potrebe do 24 mjesečne rate

Pouzdan laptop danas je ključ produktivnog dana, bilo da ste školarac/student ili vam je ovaj uređaj neophodan za kancelarijske poslove. Ukoliko tragate za novim laptopom koji će ispuniti sve vaše potrebe uz pristupačnu cijenu, pogledajte našu aktuelnu ponudu.

Lenovo IdeaPad 3  – lagan, velik i cjenovno pristupačan

Lenovo IdeaPad 3 laptop odličan je izbor za svaki dom i uspješno odgovara na zahtjeve studenata. Njegove prednosti su veliki ekran od 15,6 inča, snažan procesor i privlačna cijena. Uzak okvir sa sve četiri strane i rezolucija od 1920×1080 piksela omogućavaju da iz ekrana izvučete maksimum, pri gledanju i korištenju.

Lenovo IdeaPad 3 laptop je težak samo 1,65 kg, a njegova baterija od 45Wh omogućit će vam do 7,5 sati rada.

Ukoliko je ovo vaš izbor, može biti vaš već od 30,24 KM uz Extra L paket na 24 mjesečne rate.

Više o ovom modelu OVDJE.

Mojwebshop

 

Dell Vostro 5515 – drugo ime za produktivnost

“Produktivnost na prvom mjestu” – to je slogan laptopa Dell Vostro 5515. Osmišljeni da vas prate u stopu tokom cijelog radnog dana, ovi nevjerovatni laptopi imaju moćan procesor i grafiku koji vam omogućavaju da ispunite sve poslovne ciljeve.

Kreatori su posebno ponosni na elegantni dizajn ovog tankog laptopa (najtanji dio ima tek 14,6, a najdeblji 18 mm), ali i redizajnirani sistem hlađenja. Dok dinamično obavljaju vrhunske zadatke, istovremeno su i veoma tihi, a za samo sat vremena njihova baterija se puni i do 80%, što vam daje značajno više slobode da radite s bilo kojeg mjesta.

Za maksimalnu produktivnost tu je i tastatura otporna na tečnost i težina od 1,63 kg. Dell je i ovoga puta vodio računa o sigurnosti, tako da kamere ovih laptopa možete brzo i lako zatvoriti kada nije u upotrebi, a njihov sigurnosni čip štiti vaše podatke od vanjskih napada.

U ponudi BH Telecoma možete pronaći tri modela laptopa Dell Vostro 5515, a svi dolaze sa instaliranim operativnim sistemom Windows 11.

Za kupovinu na 24 mjesečne rate 67,63 KM uz paket Extra L.

Više o ovom modelu OVDJE.

Mojwebshop

 

Moja priča. BH Telecom