Koji Lenovo Tab je tvoj favorit?

Tražite tanak, lagan i pouzdan tablet za cijelu porodicu? Lenovo Tab serija M, K i P pravi su izbor za Vas. Bogata ponuda ovih uređaja dizajniranih za potrebe svakog člana porodice dostupna je u ponudi BH Telecoma. Izaberite nekog favorita…

P serija – vaš pomoćnik za učenje i rad od kuće

Lenovo Tab P11 sa svojim 11-inčnim 2K displejem i četiri zvučnika sa Dolby Atmos stereo zvukom nudi vrhunsko iskustvo korištenja. Odlična baterija od 7700mAh i tanka izrada od aluminijske legure čine ga idealnim za rad od kuće i učenje jer ima prilagođen korisnički interfejs za veću produktivnost, a može se koristiti uz tastaturu i Lenovo Precision Pen 2. Filmove i serije sa Netflixa možete gledati u HD formatu, čak i vani na sunčanom danu, zahvaljujući LCD displeju od 400 nita.

Uz sve ovo Tab P11 nudi i nezavisan Google Kids Space račun sa više od 10.000 aplikacija i igara koje su odobrili učitelji, kao i stotine besplatnih knjiga koje će pomoći da vaša djeca stiču nova znanja, stvaraju i napreduju. Uz kameru od 8MP video pozivi će biti kristalno jasni, a integrisano pozadinsko zamagljenje svega što se nalazi iza vas.

K serija – tableti koji prate vaš tempo

K serija Lenovo tableta će nadmašiti vaša očekivanja. Spreman je da omogući uspješan rad i vrlo je prilagodljiv svim potrebama, s baterijom koja traje cijeli dan i opcijom bez baterije.

Njegov FHD ekran je dijagonale 10,3 inča (26,1 cm) je osjetljiv na dodir, a ima opciju prepoznavanja lica za otključavanje. Širina ovog sjajnog tableta je 8,15 mm, težina tek 460 grama, a ima pouzdanu bateriju od 7500mAh. Uz stražnju kameru od 8 MP i prednju od 5 MP te certifikat za zaštitu očiju, ovaj tablet će postati vaš omiljeni pratilac u svakodnevnim poslovima i zabavi.

M serija – povoljni, a praktični uređaji

Lenovo Tab M seriju u ponudi BH Telecoma čini pet različitih modela čije su zajedničke karakteristike praktičnost, izdržljivost i premium kvalitet koji ne probija kućni budžet.

Veličina od 8 do 10 inča, sa baterijom od 5000mAh, ovi tableti su osmišljeni kao centar zabave cijele porodice. Sjajan zvuk, prepoznavanje lica za otključavanje i dječiji način rada su samo neke od korisnih opcija. Svi tableti odišu elegancijom i pružaju sjajan osjećaj pod prstima, a uz njih su uređaji sa slabim zvukom i pikselastim ekranima prošlost.

Bilo da gledate neki video, filmove ili emisije, pratite društvene mreže, slušate muziku ili nešto drugo, ovo su tableti na koje se možete osloniti.

Tablet za 1 KM

U zavisnosti od tarifnog paketa, Lenovo tablete u ponudi BH Telecoma možete kupiti po cijeni već od 1 KM jednokratno, kao i opcija uz ugovor na 24 rate. Više potražite na ovom linku i webshopu BH Telecoma.

Mojwebshop

 

Moja priča. BH Telecom