Počasti sebe i dragu osobu uz ponudu BH Telecoma za 8. mart

Pokažite koliko vam je stalo kupovinom posljednje generacije Samsung pametnih satova Galaxy Watch4 ili nevjerovatnih bežičnih slušalica Galaxy Buds2 i BH Telecom će vam pokloniti Inoma vaučer u vrijednosti od 50 KM.

Ovim vrijednim poklonom otvara vam se “2 u 1 mogućnost” da počastite i sebe i druge, s obzirom da Inoma concept store pruža najbolje od svjetskih brendova sunčanih naočala, nakita i beauty proizvoda.

Pametni sat

Pametni sat Galaxy Watch4 je mudra investicija u zdravlje zbog svoje nevjerovatne praktičnosti, multifunkcionalnosti, mjerenja kvalitete zdravlja, podsticanja na kretanje i niza drugih opcija koji vas navode da brinete o sebi. Njegov BioActive senzor mjeri vaš puls, prati kvalitet sna, dnevne aktivnosti i još puno toga.

U ponudi BH Telecom webshopa su sve boje i veličine od 40, 42 i 44 mm te elegantnija verzija Galaxy Watch4 Classic i sportska Galaxy Watch4. Bezvremenski klasik ili uglađeni pratilac zdravlja na vašem zglobu – odluka je na vama i veoma je laka kada znate da ni s jednim izborom ne možete pogriješiti.

Savršene slušalice

Ako vama draga osoba voli muziku ili provodi mnogo vremena telefonirajući, onda su Galaxy Buds2 savršen poklon za nju.

Slušalice danas koriste skoro svi, tako da predstavljaju veoma koristan poklon. Ipak, ono po čemu se Buds2 ističu je bogat zvuk i jaka baterija, a dolaze u maloj, elegantnoj kutijici koja lako stane u džep. Lake su za cjelodnevno nošenje i korištenje, čak i za totalne početnike, a izbor boja koji je u ponudi uklopit će se u svaki stil. Prognoziramo ushićenje poklonom ovog marta, na Dan žena ili na drugi datum.

Ne zaboravite, ova ponuda BH Telecoma traje do kraja mjeseca ili do isteka zaliha.