Huawei Nova 9 u ponudi BH Telecoma

Život sa visokom rezolucijom počinje od vaših selfija!

Kompanija Huawei se prilikom dizajniranja modela Huawei Nova 9 pametnog telefona potrudila da vrhunska estetika i dinamičke boje donesu izvanredan vizualni doživljaj prilikom korištenja. Uživanje u omiljenom sadržaju i oživljenje prirodne ljepote na ekranu u boji P3 s punom širinom, koje istovremeno štiti oči sa ugrađenom zaštitom, čini korisnicima nezaboravno i potpuno jedinstveno iskustvo fotografisanja.

Od kada su se pojavili na tržištu, Huawei pametni telefoni oduševljavaju brojnim opcijama za fotografisanje, kao i snimanje videa. Zahvaljujući velikom i naprednom senzoru, glavna kamera pomaže vam snimiti sve najbolje trenutke sa živopisnim detaljima.

Život s visokom rezolucijom počinje od vaših selfieja. Prednja kamera Huawei Nova 9 od 32 MP podržava i 4K selfie video snimanje u punoj 4K rezoluciji. Prebacujte se sa stražnje na prednju kameru za kontinuirano snimanje i iskoristite najbolje iz oba svijeta. Osim toga, uživajte u snimanju s dva prikaza kako biste mogli snimiti dvije različite perspektive odjednom.

Dodatno, HUAWEI XD Fusion Engine pomaže u brzoj obradi ogromne količine informacija i poboljšava izuzetnu jasnoću na razini piksela za svaku sliku, danju ili noću. Ugrađeni algoritam za poboljšanje umjetne inteligencije po prvi put omogućava više piksela, stvarajući iznimno jasne snimke kad god ih poželite, dok super visoki ISO nalazi svjetlu stranu tamnih uslova. Huawei će vam pomoći da dragocjeno vrijeme s prijateljima i porodicom bude spremljeno za vas kako biste ih zapamtili jasno, kao i sam trenutak kada su se dogodili.

Podržavajući 66 W HUAWEI SuperCharge tehnologiju punjenja, uređaj Huawei Nova 9 možete napuniti do 60% u 17 minuta i potpuno napuniti u 38 minuta. Moćna baterija od 4,300 mAh u interakciji je s algoritmima umjetne inteligencije koji vam omogućava snagu koja traje cijeli dan.

Ovaj vrhunski uređaj je dostupan u ponudi BH Telecoma po posebnoj cijeni već od 1 KM jednokratno uz paket Extra PREMIUM, a više informacija je dostupno Ovdje.

Mojwebshop