Prilagođen svakoj prostoriji i svačijem budžetu – Tesla TV za samo 1 KM u Vašem domu!

Tesla televizori serije 3 nenadmašivi su u odnosu cjenovnog ranga i kvaliteta, što dokazuje jedan od modela – Tesla TV 32E310BH.

Ovaj uređaj obogaćen je živim bojama, odličnim kontrastom i impresivnim detaljima, dok MPEG redukcija automatski „čisti“ prikaz na ekranu, čak i kada je u pitanju sadržaj orginalno niže rezolucije. Birajte između dinamičkog, standardnog, prirodnog, filmskog, stadionskog i ličnog režima gledanja, a za potpuno uživanje u omiljenim tv sadržajima pobrinula se i Dolby virtual surround tehnologija koja omogućava kristalno čist zvuk bilo da gledate napetu scenu filma, zabavljate se uz dinamičnu igricu ili uživate u opuštajućoj pjesmi.

Koristan je i pogodan za porodicu sa malom djecom, zahvaljujući hotelskom režimu koji omogućava zaključavanje određenih kanala i kontrolu zvuka.

Pažljiva izrada pruža dobre uglove gledanja u bilo kojem prostoru, dok se dizajnom uklapa u svaki interijer. Prednost ovog Tesla televizora serije 3 je i mogućnost jednostavnog podešavanja, što ga čini lahko razumljivim i idealnim rješnjem za Vaše najdraže prostorije.

Tesla TV TV 32E310BH možete nabaviti u jedinstvenoj ponudi BH Telecoma po cijeni od samo 1 KM jednokratno za korisnike Extra L paketa ili za 1,99 KM mjesečno za korisnike Moja TV Full 1 paketa, uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca.

Uživajte u svojim omiljenim tv programima i doživite svaki detalj slike na Tesla 32” LED TV-u čija kupovina, samo u BH Telecomu, donosi 6 godina garancije.

Više informacija o ponudi TESLA 32” LED TV uređaja, cijenama i mogućnostima kupovine možete pronaći ovdje.

Mojwebshop

 

Tesla TV 32E310BH možete preuzeti na prodajnim mjestima BH Telecoma prilikom kupovine, s tim što je dostupnost uređaja na prodajnim mjestima u zavisnosti od trenutnih zaliha.