Praznici su zabavniji uz Philips i BH Telecom

Nikad lakše do novog TV-a, a za najbrže kupce i poseban poklon.

Danas gledate film, sutra je na rasporedu vaša omiljena serija, a za vikend sportski događaji. Za Novu godinu gledat ćete i slušati muzički program, a u međuvremenu želite igrati videoigre. Za sve ovo potreban vam je pametni TV savršene slike i zvuka, a povoljne cijene. Upravo ste ga pronašli!

Omiljeni Philips televizori serije 7506 u ponudi BH Telecoma ispunjavaju sve vaše zamisli, a cijena im je već od 31,30 KM uz ugovor na  24 rate. Prvih 100 kupaca modela iz ove serije dobiti će Bingo poklon vaučer u iznosu od 50 KM.

TV je centar doma

Moderni stil života mijenja načine na koje provodimo vrijeme kada smo kod kuće, ali televizor ostaje uređaj bez kojeg je teško zamisliti bilo koji dnevni boravak. Porodična okupljanja, trenuci odmora, zabave i druženja odvijaju se ispred televizora, zato nam je svima važno da njegova slika, zvuk i ukupni dojam doprinesu pojačanom doživljaju koji ćemo pamtiti.

Pametni TV uređaji iz Philipsa dijagonale od 43 do 65 inča (108-164 cm) prikazat će svu ljepotu slike na svom 4K Ultra HD LED ekranu, bez obzira kakve sadržaje budete pratili i da li su to zahtjevi prosječnog korisnika ili velikog tech entuzijaste.

Pojačajte doživljaj na maksimum

S obzirom da su kompatibilni sa svim glavnim HDR formatima, uključujući Dolby Vision, možete biti sigurni u savršenu sliku, dublje sjene i blještavilo sjajnih površina, ali i kvalitetnije boje. Za kristalno jasan i dubok prostrani zvuk zaslužni su Dolby Vision i Dolby Atmos formati koji vas smještaju u centar zbivanja i potiču sva vaša čula.

Da cijeli proces korištenja TV-a protiče glatko tu je Philipsov operativni sistem SAPHI sa jasnim izbornikom i brzom navigacijom kroz popularne aplikacije kako biste došli do sadržaja koje želite, ali i otkrili brojne druge.

Igrice ili Netflix, šta biraš večeras?

Poseban ugođaj na ovim TV aparatima je igranje video igara. Priključite bilo koju konzolu putem najnovijeg HDMI priključka i spremni ste za nove avanture.

A ako ste više ljubitelj dobre muzike s YouTubea ili sjajnih filmova s Netflixa, na raspolaganju vam je cijela TV kolekcija ovih poznatih aplikacija i njihovih sadržaja.

Ovo su samo neke od karakteristika pametnih TV uređaja Philips koji se, zahvaljujući svom tankom i atraktivnom izgledu lako uklapaju u svaki prostor. S obzirom da im je ekran gotovo bez okvira, a tanki stalak čini kao da lebde iznad stola, dizajnom će privući pažnju i učiniti prostoriju zabavnijom. Dodamo li tome da ima garancijski rok od 24 mjeseca, vjerujemo da će vaša odluka biti laka.

Kupovinu obavite na  BH Telecom webshopu uz plaćanje na rate, a omogućena Vam je i besplatna dostava kupljenih proizvoda.