OnePlus N10 i OnePlus Nord CE dostupni u BH Telecomu

Zamislite novi telefon kakav ste željeli sebi pokloniti za ulazak u novu godinu, izvrsno dizajniran sa vrhunskim kvalitetom izrade i hardverom visokih performansi.

Ako želite pomjeriti granice tehnologije, osloboditi kreativnost i osnažiti svijet svojih potreba potražite OnePlus telefone koji osporavaju konvencionalne koncepte tehnologije vodeći se mantrom ‘Never Settle’.

Pozivamo vas da se pridružite zajednici zadovoljnih korisnika koji svakodnevno uživaju vrhunske karakteristike OnePlus modela posvećenih budućnosti – OnePlus N10 i OnePlus Nord CE i pogledate našu ponudu.

Nord rješenje stiglo je u najboljem trenutku – OnePlus Nord 10

Telefon, koji je odlučan u namjeri da bude najpovoljniji 5G telefon na tržištu, nudi 90Hz IPS LCD ekran koji se osvježava 50% brže u odnosu na 60 Hz ekran radi poboljšanja glatkoće i odziva. Unutar okvira i  poleđine telefona utkana je nota elegantnog dizajna. Brzo punjenje, u samo pola sata, osigurava cjelodnevno trajanje baterije. N10 5G napravljen je sa Qualcomm® Snapdragon ™ 690 čipsetom koji pokreće osmojezgreni procesor.

Sjajni svakodnevni telefon koji ispunjava vaša očekivanja – OnePlus Nord CE

Sa visokim kapacitetom baterije, kao značajnim benefitom, ovaj član OnePlus Nord linije izrađen je prema ključnim aspektima iskustva Nord linije. Sjajne karakteristike implementirane su u novom modelu primamljivog dizajna.

Nord CE kombinuje najbolje hardverske karakteristike, od sistema trostruke kamere od 64 MP, AMOLED ekrana od 90 Hz, jakog Snapdragon 750G 5G procesora do poboljšanog brzog punjenja, za fantastično korisničko iskustvo svaki dan.

Ovi sjajni uređaji se nalaze u našoj redovnoj ponudi i iste možete naručiti putem webshopa ili na bilo kojem prodajnom mjestu BH Telecoma.

Izdvajamo, OnePlus Nord N10 5G (6/128GB) po cijeni od 1 KM na paketu Extra XXL, te OnePlus Nord CE 5G (12/256GB) po cijeni od 1 KM na paketu Extra Premimum. Uređaji se mogu kupiti uz  ugovor na 24 mjeseca,  dok kompletnu ponudu u skladu sa tarifnim paketima možete pogledati putem webshopa.
Mojwebshop

*Dostupnost uređaja na prodajnim mjestima u zavisnosti je od trenutnih zaliha na istima.

Moja priča! BH Telecom.