Najveći izbor uređaja po top cijenama

BH Telecom je pripremio posebnu akcijsku ponudu uređaja već od samo 1 KM za sve nove i postojeće pretplatnike:

  • Moja TV paketa i Fiksne telefonske usluge (fizička lica) i
  • Extra i netFlat paketa (fizički i poslovni korisnici).

Uređaji obuhvaćeni ovom fenomenalnom ponudom su: LG K22, Nokia 3.4 3/64, realme C11, Samsung Galaxy A12, Xiaomi Redmi 9 (4+64GB), Alcatel 1S 2020, Tesla TV 43Q300BF, Lenovo Tab M8, Motorola One 3/32 i Huawei P40 Lite.

Pogledajte ponudu uređaja OVDJE i odaberite onaj koji najviše odgovara vašim potrebama. Sve uređaje možete kupiti i putem webshopa BH Telecoma, uz besplatnu dostavu bilo gdje u BiH.

U nastavku vam predstavljamo dostupne uređaje na akciji:

LG K22 – Vrhunski doživljaj

Uz atraktivan dizajn, LG K22 može se pohvaliti i raskošnim ekranom od 6,2″, HD+ rezolucije slike. Pokreće ga 1.3 GHz Quad Core procesor (Snapdragon 215) baziran na Cortex A53 jezgrama. Radi u paru sa 2 GB RAM memorije i 32 GB interne memorije, koju je moguće i dodatno proširiti putem microSD kartica kapaciteta do 32 GB. Od kamera, korisnicima su na raspolaganju dvije straga, te jedna sprijeda. Glavna stražnja kamera je rezolucije 13 Mp, a uz nju se nalazi i senzor od 2 Mp, koji služi za macro fotografiju. Maksimalna rezolucija videa je Full HD sa 30 fps. U sklopu selfi kameri se nalazi senzor od 5 Mp.

Ovaj uređaj može biti vaš za samo 1 KM uz Extra L paket.

Nokia 3.4 3/64 – Nudi puno toga

Prekrasan skandinavski dizajn, koji je inspiraciju pronašao u fjordovima, očarat će sve ljubitelje estetike. Futrola za telefon ima 3D nano teksturu, što ga čini savršenim u rukama. Mobitel nudi stražnju kameru 13 + 5 + 2 Mpx i prednju kameru 8 Mpx. Noćni način rada osigurava da će fotografije izgledati lijepo čak i kad su snimljene pri slabom osvjetljenju. Izuzetno široka kamera od 5 Mpx pomoći će vam da snimite sve. Zahvaljujući bateriji 4000 mAh, ovaj pametni telefon traje do dva dana upotrebe s jednim punjenjem.

Ovaj uređaj može biti vaš za samo 1,99 KM mjesečno uz Extra paket.

Realme C11 – prvi telefon na Helio G35 čipu

Realme C11 dolazi sa IPS LCD ekranom dijagonale 6,5“ HD + rezolucije. Pri vrhu ekrana nalazi se kapljica u kojoj je smještena selfie kamera od 5 MP. Na lijevoj bočnoj strain je prostor za dvije SIM kartice i microSD karticu do 256 GB. Na zadnjoj strani ovog telefona nalaze se dvije kamere – glavni senzor od 13 MP i senzor dubine od 2 MP. Telefon se otključava pomoću prepoznavanja lica. Telefon pokreće Helio G35 čipset, baš kao i Redmi 9C iz Xiaomija. Ovaj je čipset uparen sa 2 GB radne memorije (RAM-a) i 32 GB prostora za unutrašnju pohranu. Telefon vrti aktuelni Android 10 operativni sistem preko kojeg je presvučen Realme UI. Za autonomiju Realme C11 telefona zadužena je baterija kapaciteta 5000 mAh sa podrškom za punjenje od 10 W.

Ovaj uređaj može biti vaš za samo 1 KM uz Extra L paket.

Samsung Galaxy A12 – Velika baterija kao pravi adut

Elegantno kućište pobrinut će se da vam ovaj pametni telefoni iz A serije ugodno priliježe u ruci. Vizualno savršen izgled osigurava matirani završni sloj na poleđini telefona. Galaxy A12 donosi 6,5“ HD + Infinity-V ekran sa izrezom za prednju kameru od 8 MP. Na desnoj bočnoj strani ovaj telefon ima skener otiska prsta. Na zadnjoj strani Galaxy A12 ima četiri kamere u kombinaciji 48 MP (glavni senzor) + 5 MP (ultraširoki senzor) + 2 MP (senzor dubine) + 2 MP (makro senzor). Ovaj telefon ima 5000 mAh bateriju s podrškom za brzo punjenje od 15 W.

Ovaj uređaj može biti vaš za samo 3,99 KM uz Extra L paket.

Xiaomi Redmi 9 (4+64GB – Generaciju ispred svih

Redmi 9 je poprilično velik i tako pomno probran model tako da nećete znati kojem cjenovnom rangu pripada. Redmi 9 specifikacijama je snažan procesor što ga čini i gamerskim telefonom a ima dovoljno memorija za brz rad. Posjeduje četiri stražnje kamere, senzor za otisak prsta, lijep i prostran zaslon, te solidne komponente unutra.

Ovaj uređaj može biti vaš za samo 2,49 KM mjesečno uz Moja TV Full 1 paket.

 

 

Alcatel 1S 2020 – Solidan i povoljan

Alcatel 1s nudi prostran ekran, dvostruku kameru na leđima i 3GB RAM-a. Naprijed, Alcatel 1s ima 5MP selfie kameru s LED bljeskalicom, a na leđima nosi trostruku kameru u konfiguraciji 13MP + 5 + 2MP senzor dubine. 4000 mAh baterija nudi pristojnu autonomiju s 7-8 sati uključenog ekrana.

Ovaj uređaj može biti vaš za samo 1 KM uz Extra L paket.

 

 

Tesla TV 43Q300BF – od sada svako može imati dobar televizor

Elegantni i pouzdani, televizori serije Tesla 3 nude najbolji kvalitet slike u svom cjenovnom opsegu. Svi modeli imaju A + panele, sve potrebne priključke i opremljeni su digitalnim prijemnicima (uz dodatak satelitskih prijemnika u nekim). Sa izuzetnim dizajnom i niskim cijenama, standardi svjetske klase nikada nisu bili tako pristupačni.

Odmah ćete primjetiti oštar kontrast i prirodne boje. Ono što ne vidite su A + paneli koji isporučuju sliku najvišeg kvaliteta, istovremeno eliminišući pojavu „mrtvih“ piksela. Čak i to nije sve. Zahvaljujući USB media plejeru, PVR funkcijama za snimanje na eksterne uređaje, svim potrebnim priključcima i garantiranim uslugama održavanja, Tesla serije 3 televizori pružaju ravnotežu kvaliteta i pristupačnosti koja je izvan usporedbe.

Ovaj uređaj može biti vaš za samo 4,99 KM mjesečno uz Extra L paket.

Lenovo Tab M8Zadivljujuće moderan

Lenovo Tab M8 je impresivni mali tablet. Moderna metalna konstrukcija, zadivljujući HD zaslon i zvučnici poboljšani tehnologijom Dolby Audio™ kombinuju se u jednom uređaju za vašu zabavu. Uz četverojezgreni procesor i autonomiju baterije do 18 sati, na ovom tabletu čitav dan možete uživati u svojim omiljenim aplikacijama iz Google Play Storea.

Ovaj uređaj može biti vaš za samo 1 KM uz Extra L paket.

 

Motorola One 3/32 – Jak i impresivan

Motorola One donosi zabavu na velikom ekranu. Očaravajući portreti i selfiji. Cjelodnevna baterija i turbopower™ punjenje. Zahvaljujući zaobljenim ivicama i precizno izrađenom 2.5D Corning Gorilla staklom. Ovaj telefon je jak, impresivan i udobno staje u jednu ruku, pa možete da uživate u igrama, knjigama, filmovima i drugim sadržajima na velikom Max Vision HD+ ekranu. Uz memoriju od 3 GB i Qualcomm® Snapdragon™ procesor, telefon za trenutak reaguje na vaš dodir. Primjetićete razliku kada budete igrali igre, gledali filmove i radili sve što poželite.

Ovaj uređaj može biti vaš za samo 1 KM mjesečno uz Extra L paket.

Huawei P40 Lite – Svjež i racionalan

HUAWEI P40 lite ima dizajn koji naglašava ono bitno, bez nepotrebnih trikova. Kućište je izrađeno od zakrivljenog dizajna na sva 4 ruba, tako da je jednako udoban kao što izgleda. Opremljen je Kirin 810 procesorom, koji donosi zavidne tehnološke mogućnosti. Huawei P40 Lite ima četvorostruku AI kameru, koja je u mogućnosti da pravi daleko kvalitetnije fotografije i video u odnosu na prethodni model. Baterija je kapaciteta 4.200 mAh, a sa telefonom u paketu stiže i najbrže punjenje u klasi – 40 vati sa poboljšanim USB Type-C i USB kablom. S 4 stražnje kamere, HUAWEI P40 lite slika šire, jasnije i bliže nego što ste ikada mogli zamisliti.

Ovaj uređaj može biti vaš za samo 6,49 KM mjesečno uz Extra L paket.

Napomena:

  • Posebna ponuda vrijedi za pretplatnike koji ugovore korištenje navedenih usluga uz obavezni ugovorni odnos na 24 mjeseca. 
  • Ova super akcija traje do augusta ili do isteka zaliha!

Zato požurite i budite uvijek u trendu odabirom nekog od super kvalitetnih uređaja iz naše ponude!

Moja priča. BH Telecom