Za sjajne selfije i extra vrijeme na tvojem pametnom telefonu biraj Realme C11

U fantastičnoj jesenjoj ponudi BH Telecoma, za samo 1 KM uz Extra L i MojaTV Full 1 paket, poklonite sebi sjajan pametni telefon iz Realme generacije.

 

 

Realme, pametni telefoni osvajaju!  Nalaze se u top 10 brendova na cijelom svijetu i sve to u manje od 2 godine postojanja,  a ono što dobijate s realme pametnim telefonom, rijetko ćete pronaći kod bilo kojeg drugog brenda telefona, jer pružaju najbolji omjer cijene i kvalitete. 

BH Telecom je u svoju ponudu uvrstio najnoviji brend mobilnih uređaja, realme. Riječ je o relativno mladom brendu koji osnovan 2018. godine.Njegovi osnivači su Sky Li, zamjenik predsjednika OPPO kompanije, te nekolicina mladih ljudi iz raznih država svijeta koji su imali veoma bogato iskustvo u industriji mobilnih uređaja.

Realme brend je unazad nekoliko mjeseci aktivno prisutan na tržištu Evrope jer je jedan od strateških ciljeva brenda realme da se u što kraćem vremenskom periodu predstavi svojoj ciljanoj skupini, ali i pozicionira na EU tržištu. Ciljana skupina realme brenda su mladi, jer su ovi uređaji prevashodno namijenjeni njima. Mlađa populacija teži ka nezaboravnom iskustvu i zabavi uz najsavremenije trendove kada su mobilni uređaji u pitanju, što realme zasigurno i ispunjava.

Realme pametni telefoni nalaze se u aktuelnoj ponudi BH Telecoma gdje

za samo 1 KM uz uz pakete Extra L i Moja TV Full 1 možete odabrati super telefon za super zabavu!

 

 

Realme C11 model odlikuje: atraktivan dizajn, jaka baterija, pristupačna cijena i super oštra kamera.

 

Za dugotrajnu zabavu i fenomenalne fotografije

Realme C11 mobile pruža niz mogućnosti povezivanja. Ovaj pametni telefon ima ugrađeni senzor otiska prsta, što ga čini prilično prikladnim za brzo otključavanje.

Posjeduje LCD ekran dijagonale 6,5“ HD.

 

Glavna dvostruka kamera od 13MP i prednja kamera od 5MP, s ugrađenom bljeskalicom na zaslonu koja će vam pomoći da napravite prekrasne fotografije, čak i kad je osvjetljenje slabo.

 

Telefon ima 32 GB interne memorije u paketu je octa-core procesor Helio G35 AI i ima 3 GB, kako bi se osigurale besprijekorne performanse.

 

Pripremite se za duže trajanje zabave, jer telefon sadrži bateriju od 5000 mAh za više snage. Realme C11 je dostupan u zelenoj i sivoj boji

 

Realme – novi brand pametnih telefona u BH Telecomu

 

Uz pakete Extra L i Moja TV Full 1 za 1 KM ovaj stilizovan i moćan smartphone može biti vaš.

Realme C11 – sada zabava traje duže!

 

BH Telecom

Moja priča.