Novo u ponudi: Alcatel 1S (2020) i Alcatel 3L (2020)

Alcatel 1S (2020) karakteriziran svojom pristupačnošću, istovremeno pruža  korisnicima mogućnost snimanja impresivnih slika s makro kamerom, super širokom kamerom i Al mogućnostima. Kamera ima klasičan, portret, kao i wide mode i na dnevnom svjetlu pravi fotografije kojima ćete biti izuzetno zadovoljni.

Također, garantuje snažne i dugotrajne performanse zahvaljujući Octa-Core procesoru i bateriji kapaciteta 4000 mAh. Novi Alcatel 1S (2020) dolazi s 3 GB RAM-a, ima 32 GB interne memorije proširive memorijskim karticama i impresivni 6,22 HD+ Vast zaslon, elegantnog dizajna i prednjim 2,5D staklom. Odlična tehnologija po izvrsnoj cijeni.

Najnoviji Alcatel 3L (2020) pokreće čipset Helio P22 s osam procesorskih jezgri na taktu do 2 GHz, ima 4 GB radne memorije te 64 GB interne proširive karticama koje se mogu smjestiti u drugi SIM utor. Ima ugrađenu bateriju od 4000 mAh, što je dovoljno za više od jednog dana komotnog korištenja. Kamera je jedan od jačih aduta ovog telefona. Glavnu kameru krasi senzor od 48 megapiksela i f1.8 otvor blende što znači da je kamera u mogućnosti da primi više svjetlosti, te da može da bolje fotografiše u uslovima lošijeg osvjetljenja.

Više informacija o cijenama i paketima dostupno je ovdje