Uz kupovinu Huawei P30 Pro na poklon Huawei Watch GT

Huawei  P30 Pro

Huawei P30 Pro posjeduje impresivnu kameru kada je slikanje u mraku u pitanju, a optička stabilizacija slike omogućava savršeno oštre fotografije bez ikakve dodatne opreme.

P30 Pro opremljen je s najboljim AMOLED displejima na tržištu, koji je  zakrivljenim na rubovima.

Huawei Watch GT  – Nehrđajući čelik, keramički rubovi i dijamantna prevlaka – tako se rade luksuzni mehanički satovi, ali i novi Huawei Watch GT.  Za sportaše tu je i nova sportska narukvica.

Huawei Watch GT  sat  nudi  inovativni i sofisticiran način korištenja za korisnike, koji im pomaže da jednostavnije prate svoje aktivnosti, te dobiju fitness savjete koji se baziraju na znanstvenim istraživanjima i činjenicama.

Pametni sat koristi inovativni algoritam koji mu omogućava  racionalnu uštedu baterije, a dinamički se prebacuje između modeova koji su namijenjeni ili boljim performansama, ili većoj efikasnosti, ovisno o korisnikovoj aktivnosti kako bi baterija trajala duže. Ovo omogućava autonomiju baterije od čak dvije sedmice  uz kontinuirano korištenje.

Huawei Watch GT  prilagođen je i za potrebe aktivnih korisnika. Uređaj donosi mogućnost praćenja čitavog niza sportskih aktivnosti u kombinaciji sa svojim preciznim pozicioniranjem. U saradnji s profesionalnim sportskim organizacijama, Huawei je ovaj pametni sat prilagodio širokom rasponu sportova, uključujući vježbe na zatvorenom, trčanje na otvorenom, planinarenje, biciklizam i plivanje na otvorenom. Sat donosi i fitness coaching funkcije. Analizirajući otkucaje srca korisnika znanstvenim metodama, ova funkcija korisnike ohrabruje da vježbaju sigurnije i zdravije nego ikad prije.

Informacije o karakteristikama, cijenama i mogućnostima kupovine uređaja na rate pogledajte ovdje.

Napominjemo da se svi uređaji u ponudi BH Telecoma mogu kupiti na 12 ili 24 mjesečne rate, na svim prodajnim mjestima BH Telecoma (dostupnost uređaja na nekom prodajnom mjestu zavisi od trenutnih zaliha na tom prodajnom mjestu).