Proljetna ponuda mobilnih uređaja

Huawei P20 Lite DS

Sony Xperia XA2 Ultra

Sony Xperia XZ1

Sony Xperia XZ2

Motorola Moto G6 Plus

Huawei P20 Lite DS– Doživite više ljepote!

Odlične karakteristike, zapanjujuća kamera i super brze performanse podržava dugotrajna baterija koja vas neće razočarati.

Huawei P20 PRO DS je otporan na prskanje vodom, a ne smetaju mu ni prašina ni pijesak, zato je savršen za avanturiste. Uz noćni način rada koji pokreće umjetna inteligencija samo usmjerite svoju kameru, a Huawei P20 Pro će se pobrinuti za ostalo.

Sony Xperia XA2 Ultra– Kvalitetan i sposoban uređaj

Kvalitetno izrađen uređaj sa vrlo sposobnim hardverom, posjeduje i najnoviju verziju Android.

Napravljen od zakrivljene plastične poleđine, i metalnog okvira koji se savršeno uklapa u kombinaciju stakla, aluminija i plastike.

Sony Xperia XZ1

Poseduje Motion Eye kameru, za snimanje života na način na koji nijedan drugi pametni telefon ne može. Njegov Exmor RS senzor slike sa memorijom dovodi snimanje pokreta na viši nivo i daje izuzetan kvalitet slike.

Sony Xperia XZ2

Prednja i stražnja strana su izrađene od stakla Gorilla Glassa 5, a okvir od aluminija za koji Sony tvrdi da je izuzetno otporan na korziju i savijanje.

Ima najbrži procesor, dovoljno memorije, izvrsni izduženi HDR ekran sa svim mogućim poboljšanjima slike, odličnu autonomiju, vrlo sposobnu kameru te fantastičnu kvalitetu izrade.

Motorola Moto G6 Plus

Brz, precizan, lijepog dizajna, sa izvrsnom staklenom oblogom, Motorola G6 Plus će vam pružiti sasvim zadovoljavajuće korisničko iskustvo.

Baterija traje cijeli dan, bez ikakvih problema. U kombinaciji sa 15W Turbo punjačem nećete brinuti o potrošnji. Za samo 20-ak minuta punjenja, dobićete dodatne sate korištenja. Baterija daje dovoljno energije i za pregledanje videa, pozive i surfanje.

Informacije o karakteristikama, cijenama i mogućnostima kupovine na rate pogledajte ovdje.

Napominjemo da se svi uređaji u ponudi BH Telecoma mogu kupiti na 12 ili 24 mjesečne rate, na svim prodajnim mjestima BH Telecoma (dostupnost uređaja na nekom prodajnom mjestu zavisi od trenutnih zaliha na tom prodajnom mjestu).