Super ponuda uređaja se nastavlja!

Korisnici Ultra usluge koji odaberu jedan od pretplatničkih paketa, novi korisnici BH Telecoma ili postojeći korisnici koji obnove svoj ugovor na nova 24 mjeseca imaju mogućnost odabira bilo kojeg od 8 atraktivnih modela uređaja, 5 mobitela i 3 tableta, po promotivnim cijenama od 1 KM jednokratno, ili 1 do 12,99 KM mjesečno ovisno od korištenog tarifnog paketa.

Možete birati između: 

LG K8 2017

Pođite gdje god poželite, snimite nevjerovatne uspomene i živite u ritmu svoje muzike. Udovoljite svojoj žudnji za odvažnim i neodoljivim dizajnom, ovladavajući umijećem snimanja selfija. Ovaj vam pametni telefon omogućuje život bez granica.

Vaše su vam uspomene posebno važne. Kamerom od 8 MP s automatskim izoštravanjem moći ćete ih brzo i precizno zabilježiti, kako biste ih se kasnije mogli prisjećati i podijeliti ih s drugima. Ne treba vam nikakav filter.

Više…

Huawei P9 Lite Mini DS

Huawei P9 lite mini DS – atraktivan, isplativ i super zanimljivi smartphone uz veoma lijep i ugodan dizajn.

Svojom simetrijom i dizajnom čini ugodno vaše druženje sa njim.

Više…

Samsung Galaxy J3 2017 SS

Atraktivnan pametni telefon sa metalnim kućištem i 5″ displayom HD rezolucije.

Ljubitelji fotografije, a posebno selfija, trebali bi biti izuzetno zadovoljni ovim modelom, jer stražnja kamera je rezolucije 13 Mp, a prednja 5 Mp, i posjeduje LED blic.

Više… 

Tesla Smartphone 3.3 lite

Tesla Smartphone 3.3 Lite izgleda kao daleko skuplji uređaj kako god da ga okrenete.

Prednja strana je u potpunosti pokrivena staklom, a poleđina otkriva kompletno metalno kućište.

Uglađen u radu i uglađen po izgledu, Tesla Smartphone 3.3 Lite nudi idealni spoj cijene, dizajna i svega onoga što vam pruža kvalitetan telefon.

Više…

Tesla Smartphone 6.3

Oduševićete se sa novim Teslinim modelom 6.3.!

U odnosu na prethodni model Tesle, Tesla 6.3 model od sada sa unaprijeđenim ekranom/64-bitnim procesorom/ 2 SIM kartice/Fingerprint senzorom/4G vezom/ Android 7.0 Nougat OS i mnogim drugim prednostima, od kojih najviše volimo istaći cjenovnu.

Odaberite uređaj po vrlo pristupačnoj cijeni koji plijeni svojim elegantnim dizajnom i kvalitetnom izradom, a zahvaljujući odličnim karakteristikama, zadovoljava i najrazličitije ukuse i potrebe.

Više… 

Alcatel Pixi 4 7” 3G

Pixi 4 tablet krasi 7 – inčni ekran, rezolucije 1024×600.

Sa 3G konektibilnošću i moćnim četverojezgrenim procesorom, sigurno će vas pratiti bilo gdje ga ponijeli sa sobom.

Otporan je na prašinu i prskanje.

Ugodno će se smjestiti u vašu torbu ili džep, jer je izuzetno tanak, lagan i kompaktan.

Više… 

Lenovo TAB 4 8″

Bilo da je za domaću zadaću, online kupovinu ili surfanje, Tab 4 8 je idealan za cijelu porodicu. Moderan ali i robustan, ova glatka izvedba tableta ima živopisni 8 “ekran, poboljšani zvuk i duže trajanje baterije. Svako može imati svoj vlastiti račun, a postoje i dodatni sadržaji namijenjeni mlađima.

Više…

Lenovo TAB 7″ Essential

Uživajte u brzim performansama koje ovaj uređaj pruža. Dvije sjajne kamere su tu da zabilježe sve uspomene, a kada sliku povežete sa živopisnim ekranom od 7 inča dobijate savršen multimedijalni uređaj. Tab 7 Essential je savršen za porodicu, zahvaljujući mogućnostima personalizacije koje omogućavaju roditeljima da prilagođavaju iskustva za sebe i svoju djecu.

Više… 

 

Ova posebna ponuda je produžena do 30. oktobra i zato je baš sada pravo vrijeme za sve nove i postojeće korisnike da iskoriste ovu zanimljivu ponudu u kojoj će sigurno naći nešto za sebe uz brojne pogodnosti i uštede koje nudimo.

*Ponuda se ne odnosi na Moja TV Biz uslugu

Ponuda traje do isteka zaliha!