U susret Evropskom prvenstvu u nogometu!

SPORT ZA SVE od 14. juna do 14. jula na kanalu MY TV

Pratite sportski događaj godine – Evropsko prvenstvo u nogometu UEFA EURO 2024!

Direktan prenos svih utakmica bit će realiziran u programima MY TV na platformi Moja TV i BHT1, s tim da će šest utakmica ekskluzivno prenositi MY TV!

Sve utakmice će građani BiH, ljubitelji nogometa, moći pratiti i putem Moja webTV aplikacije, na bilo kojem uređaju i bilo kojem mjestu u BiH.

Radujemo se što će TV prenose svih utakmica UEFA EURO 2024 moći pratiti svi građani Bosne i Hercegovine, zahvaljujući saradnji BH Telecoma i BHRT-a.

Na osnovu te saradnje su ugovorena/kupljena UEFA medijska prava za utakmice nogometne reprezentacije BiH na period 2022.-2028. godine, kao i sve utakmice EURO 2024, te EURO 2028, čime je stanovnicima BiH omogućeno praćenje najznačajnijih međunarodnih nogometnih takmičenja u navedenom periodu.

Ove godine EURO se vraća u zemlju nogometa – Njemačku, kojoj će ovo biti četvrti veliki turnir kao domaćinu u ovom sportu, a drugi put kao organizatoru prvenstva Starog kontinenta. Na deset vrhunskih stadiona – 24 najbolje reprezentacije koje su izborile plasman na završni turnir plijenit će pažnju zaljubljenika najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Šampionat će otvoriti reprezentacije Njemačke i Škotske u Minhenu, dok će finale biti održano na Olimpijskom stadionu u Berlin.

Projekat EURO 2024 će biti realiziran na sličan način kao i FIFA Svjetsko prvenstvo u Kataru. Osim prenosa utakmica, u specijalnim emisijama, koje će počinjati u popodnevnim satima, a završavati oko ponoći, uz posebne rubrike, najave, analize i preglede, ljubiteljima nogometa pokušat će se približiti svi elementi i najinteresantniji momenti ovog takmičenja.

I dalje ćemo našim korisnicima omogućavati praćenje najatraktivnijih međunarodnih i domaćih sportskih takmičenja i ekskluzivan sportski TV sadržaj u sklopu Moja TV usluge.

Uživajte u jednomjesečnoj nogometnoj čaroliji!

Moja priča. BH Telecom