Moja TV po 50% nižoj cijeni traje do marta!

BOOM ponuda: Moja TV u pola cijene!

Fenomenalna akcija za nove Moja TV korisnike produžena je do 11. marta 2024. godine!

Ne propusti ovu priliku! Postani korisnik nekog od Moja TV paketa za samo 1 KM i ostvari nevjerovatnu uštedu!

Uz to, BEZ NAKNADE 12 mjeseci možeš uživati u vrhunskim sadržajima CineStar Premiere i HBO Premium paketa – HBO, Cinemax TV i HBO Max.

Moja TV akcija donosi najbolje benefite!

Svi navedeni benefiti važe uz potpisivanje ugovora sa obaveznim trajanjem od 24 mjeseca. Popusti se odnose na umanjenje pretplate na period od 6 mjeseci za Moja TV Net pakete, a za Moja TV Full pakete na period od čak 8 mjeseci. 

Također, možeš se odlučiti i za kupovinu novog mobitela, televizora, prečišćivača zraka, bijelu tehniku ili nekog drugog uređaja iz ponude BH Telecoma.

Odabirom Net L i Full L paketa kao novi korisnik možeš ostvariti NAJVIŠE pogodnosti uz internet brzine do čak 200 Mbps na optičkoj mreži BH Telecoma, te uživati u dodatnim uslugama Moja TV Flix, HD paketa, CineStar Premiere, Cinemax TV, HBO i HBO Max koje su uključene u mjesečnu naknadnu.

Pogledaj ponudu i kupi putem webshopa ovdje.
Mojwebshop

Više o akciji “Moja TV u pola cijene” pročitaj u posebnim Uslovima.

Uz Moja TV zagarantovan najbolji i ekskluzivni TV sadržaj!

Moja TV usluga pruža ti nezaboravno iskustvo gledanja TV programa bilo gdje i bilo kada. Nudi ti bogat i kvalitetan sadržaj, različite pakete, dodatne kanale, sadržaj, videoteku, napredne funkcionalnosti, jednostavno korištenje, mogućnost premotavanja, snimanja i gledanje programa do sedam dana unazad.

BH Telecom kroz uslugu Moja TV pruža ti uvijek najatraktivniji i najbolji sportski sadržaj na Arena Sport kanalima, Eurosportu i drugim programima, a tu je i nezaboravna zabava u najboljem filmskom i serijskom sadržaju, blockbusterima, dokumentarnom programu i još mnogo toga.

Svi vrhunski sportski događaji su na Moja TV:

  • Premijer liga BiH i Prva liga Federacije BiH u nogometu
  • Engleska Premier liga, Španska Primera liga, Italijanska Seria A i Francuska Liga 1
  • Nogometna UEFA Liga prvaka, Europa Liga i Europa Conference Liga
  • UEFA kvalifikacije za EURO 2024 (baraž)
  • NBA košarkaška liga i NFL američki fudbal
  • Rukomet – domaća premijer liga, reprezentativna i evropska takmičenja klubova
  • druge atraktivne nogometne lige (hrvatska, srpska, portugalska, belgijska, ruska, argentinska…)
  • ostali atraktivni sportski događaji (odbojka, rukomet, borilački sportovi, auto moto sportovi)
  • sve popularnija eSport takmičenja

Tu su i sjajne serije iz najveće domaće BH ContentLab platforme za produkciju audio i vizuelnih sadržaja BH Telecoma, kao što su: „Znam kako dišeš“, „Tender“, „Na rubu pameti“, „Kotlina“, te posljednja u nizu koja se prikazuje „Princ iz Eleja“, a koje korisnici Moja TV mogu ekskluzivno i premijerno pratiti na kanalu MY TV.

Moja TV uvijek nudi više!

Moja TV posjeduje i bogatu videoteku sa više od 10.000 naslova koji su ti na raspolaganju kad god poželiš. A za istinske filmofile tu je uvijek dostupna Moja TV Flix videoteka sa vrhunskim naslovima svih žanrova.

Uz velike brzine interneta do čak 200 Mbps na raspolaganju su ti i brojne dodatne usluge u vidu TV kanala dostupnih u vrhunskoj HD kvaliteti, CineStar Premiere, Cinemax TV, HBO i HBO Max, kao i „Pink Plus“ sadržaj za cijelu porodicu uz domaći i strani program.

Na bilo kojoj lokaciji i na bilo kojem uređaju (telefon, laptop, tablet) putem usluge Moja webTV možeš pratiti aktuelni televizijski sadržaj, a tu je i snimalica koja omogućava snimanje omiljenih TV sadržaja i kada nisi u svom domu.

Iskoristi ovu fenomenalnu akciju! Postani korisnik Moja TV usluge za samo 1 KM i uživaj u nevjerovatnoj uštedi od 50% na mjesečnu naknadu!

Moja TV je usluga koja će ispuniti sva tvoja očekivanja!

BH Telecom. Moja priča