Tri Viasat TV kanala na Moja TV

Moja TV je od 1. septembra 2023. godine bogatija za tri Viasat TV kanala: Viasat History, Viasat Nature i Viasat Explore.

Viasat programi donose nove uzbudljive sadržaje!

Uživajte u impresivnim dokumentarcima, historijskim dramskim serijama i rekonstrukcijama, novim avanturama, egzotičnim i životnim pričama o ljudima i životinjama i družite se sa fenomenalnim voditeljima.

U nastavku vam predstavljamo nove kanale u ponudi Moja TV:

Viasat Explore

Program Viasat Explore uvijek donosi „nešto više“ – radoznalost, inspiracija, strast, posvećenost, odlučnost i avanturistički duh. Istraživanje novih i neobičnih pojava je glavni pokretač i ono što gledaoce uzbuđuje – od najnovijih znanstvenih otkrića do svakodnevnog života zanimljivih ljudi, koji rade stvari na drugačiji način. Kanal istražuje svijet oko sebe, kao i jedinstvene priče pojedinaca koje zajedno stvaraju nevjerovatna dostignuća modernog čovječanstva. Raznovrsnost emisija na ovom kanalu svakog dana donosi fascinantne i čudesne priče.

Viasat History

Viasat History inspiriše gledaoce sadržajem koji predstavlja historiju na moderan način – programi zasnovani na detaljnim istraživanjima su intelektualni izazov za gledaoce jer pružaju novu perspektivu prošlosti koju izlažu najkarizmatičniji historičari današnjice. Uzbudljive, istinite priče i historija koja ostavlja bez daha – od luksuznih života kraljeva preko patnji robova do velikih vojnih poduhvata u svjetskoj historiji. Glavni fokus je historija Evrope, iako program pokriva i historijske događaje iz raznih dijelova svijeta, kao i događaje iz daleke prošlosti, a gledaocima otkriva i historijske tajne predstavljajući ih u svjetlu savremenih događanja.

Viasat Nature

Viasat Nature je televizijski program sa iskrenim i strastvenim pristupom, a sve zahvaljujući posvećenim ljudima, koji su sa lica mjesta spremni prikazati inspirativne predjele, biljke i životinje prepune iznenađenja, a koji gledaoce često ostavljaju bez daha. Na kanalu priroda često sama na najbolji način dočarava svoju priču – predivnu, neobuzdanu, ponekad brutalnu i iznenađujuće divlju. Najbolji svjetski reporteri zadivit će gledaoce upečatljivim dogodovštinama iz prirode, ispričanim “iz prve ruke” i sa lica mjesta, kako bi iskusili prirodni svijet u svoj njegovoj veličanstvenoj ljepoti.

Gledajte u septembru

Izdvajamo neke od popularnih naslova koje možete gledati u septembru na kanalu Viasat Explore: Spašavanje odbačenih olupina, Nevjerovatne inženjerske pogreške, Riječna čudovišta… Na Viasat History uživajte u serijalima: Divlji Zapad, Iznik, potopljena enigma, a na kanalu Viasat Nature u septembru ne propustite: Pantanal – brazilsko prirodno čudo, Tematski blok: Sezona Južne Amerike, Divovi, Kako divlja stvorenja spavaju, U potrazi za snježnim leopardima: Potjera za neuhvatljivim…

Zabavite se uz odlične tv sadržaje na Moja TV!

 

Moja TV – uvijek bolja i drugačija.