Gledaj BESPLATNO CineStar Premiere Plus

Ako i vi želite uživati u svijetu beskrajne zabave, sa mnoštvom premijernih filmskih sadržaja preporučujemo vam da iskoristite akcijsku ponudu do 31. jula i postanete pretplatnik Moja TV usluge čime ostvarujete pravo na besplatno gledanje Cinestar Premiere Plus u promotivnom periodu.

CineStar Premiere Plus je videoteka koja pretplatnicima omogućava odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, popularnih hollywoodskih hitova, najboljih filmskih naslova europske kinematografije, odabranih animiranih sinhroniziranih filmova, ekskluzivnih specijalnih emisija te odličnih serija, kao i sinhroniziranih animiranih filmova za najmlađe.

Filmovi se prikazuju se bez oglasa i prekida, dostupni su u HD i SD rezoluciji, te uz 100% lokalizirane titlove i postojeće STOP/PLAY/FORWARD/REWIND opcije. CineStar Premiere Plus predstavlja savršeni spoj kvalitetnog sadržaja i usluge. Ako se odlučite postati pretplatnik Moja TV vaše gledanje CineStar Premiere Plus videoteke ne zavisi o redovitom TV rasporedu – sami birate sadržaj koji želite gledati, kada ga želite gledati i koliko puta u 24 sata sve dane u sedmici. Filmovi su grupirani prema žanru kako biste s lakoćom pronašli sadržaj koji želite gledati. Među filmovima na CineStar Premiere Plus videoteci nalaze se nagrađivani filmovi, te oni nominirani za prestižne nagrade Oscar i Golden Globes.

U toku je akcijska ponuda koja traje do 31. jula koja vam omogućava potpuno besplatno gledanje TV sadržaja ove videoteke. Da biste ostvarili ovu primamljivu ponudu i kreirali sebi program na temelju vlastitih želja u skladu sa svojim životnim stilom, dovoljno je samo da postanete pretplatnik Moja TV paketa i besplatno uživate u novom dodatnom paketu.

Ako ste već korisnik Moja TV M ili L paketa, nakon akcijskog promo perioda, CineStar TV Premiere nastavljate koristiti potpuno besplatno, dok korisnici nekog drugog Moja TV paketa, ukoliko žele nastaviti uživati u sadržajima CineStar Premiere, to mogu učiniti za cijenu od 8 KM mjesečno.

Otvorite pogled u svijet neodoljive filmske zabave, sa maximalnim izborom fenomenalnog sadržaja! Detaljan TV raspored i pametno osmišljene reprize, omogućuju našim pretplatnicima da nikada ne propuste svoj omiljeni sadržaj. Videoteka CineStar Premiere Plus, je dostupna u glavnom meniju usluge Moja TV, pa je i aktivirate na jednostavan način kroz meni.

Vašoj pažnji ovaj mjesec preporučujemo sljedeće filmske naslove uz kraće sinopsise:

  • Vjenčanje za umrijeti

Darcy (Jennifer Lopez) i Tom (Josh Duhamel) okupljaju svoje ljupke, ali vrlo tvrdoglave obitelji za vjenčanje na udaljenoj destinaciji. Odnosi među njima nisu baš sjajni. I ako to nije bila dovoljna prijetnja slavlju, iznenada se svi zajedno nađu u životnoj opasnosti kada je cijela ekipa s vjenčanja uzeta za taoce. Darcy i Tom moraju spasiti svoje voljene – ako se prije toga međusobno ne poubijaju.

  • Belle i Sebastian: Nova generacija

Desetogodišnji Sebastian nevoljko provodi odmor u planinama s bakom i rođakinjom. Treba im pomoć oko ovaca, što baš i nije tako uzbudljivo za gradskog dečka poput njega… on cijelo vrijeme naime razmišlja o Belle, neizmjerno snažnoj ženci pirinejskog planinskog psa koju maltretira njezin vlasnik.

  • Duhovi prošlosti

Nakon što se borila da osnuje obitelj, Julie Rivers je konačno u trećem tromjesečju trudnoće. Dok se njezin suprug Daniel prilagođava na novi posao predavača na koledžu, Julie nadzire nadogradnju njihove upravo kupljene povijesne kuće na osami uz jezero. Prije nego što se snijeg otopi, tamo se planiraju uz vatru udobno smjestiti s njihovom tek rođenom djevojčicom. Jedne večeri Julie završi u bolnici. Kako bi izbjegla prijevremene trudove, propisano joj je osam sedmica obaveznog mirovanja. Dok Daniel radi, Juliejinu monotoniju zamjenjuju uznemirujući prizori i zvukovi — sve ukazuje na to da je njezin dom iz snova uklet, a duh iz njezine prošlosti pokušava podijeliti zastrašujuću poruku.

  • Fabelmanovi

U novoj uzbudljivoj filmskoj priči Spielberg donosi intimni pogled u svoje djetinjstvo u polu-autobiografskom filmu koji prati osjetljive godine mladića koji će otkriti potresnu obiteljsku tajnu što će ga potaknuti da uroni u svijet filmova koji će mu pomoći da spozna istinu o sebi i drugima.

  • Medo s sjevera 2: Kraljevska avantura

Daleko od svoga doma na Artiku, polarni medo Norm i njegova tri prijatelja nalaze se u New Yorku koji je postao njihov dom. Grad se uskoro nađe u opasnosti, a Norm se nađe u nevolji u kojoj biva optužen za zločin koji nije počinio. Podršku pronalazi u prijateljima koji mu pomažu da skine ljagu sa svog imena i spasi svoje kraljevstvo.

Moja TV! Uvijek bolja i drugačija.