Moja TV Flix: Još bogatiji sadržaji za djecu

U Moja TV Flixu trenutno možete pogledati više od 1300 vrhunskih filmskih naslova. Svakoga mjeseca videoteka se dopunjava novim sadržajima i to sa minimalno 15 filmova mjesečno.

Ovaj mjesec našu videoteku obogatili smo sa 132 nove epizode serijala za djecu i novim atraktivnim filmskim naslovima.

U kategoriji dječijih sadržaja na kanalu Nickelodeon dostupne su nove epizode serijala: „Bunsen is a Beast“, „Sanjay & Craig”, „The Thundermans”, „Dora and Friends: Into The City!”, „Top Wing” i „Bubble Guppies”.

Novi filmovi u kojim možete užIvati ovaj mjesec su: „Katastrofa“, „Heatherice“, „Tragovi na duši“, „Jack i Connie“ , „Jeruzalem“ , „Strast uma“, „Snagator mekog srca“, „Mir, ljubav i nesporazum“, „Posljednja vožnja“, „Skriveni junak“, „MacGruber“, „Ženska prava hoću“, „John Lennon: Dečko koji ne obećava“ , „Paket“, „Patrola“.

Za istinske ljubitelje filmova, preporuka za ovaj mjesec je film „John Lennon: Dečko koji ne obećava“, koji u najvećoj filmskoj bazi podataka IMDB-u ima visoku ocjenu 7,1.

U Moja TV Flix videoteci trenutno je dostupno 830 filmova i 501 epizoda dječijih igranih i crtanih serija u okviru kategorije Nickelodeon.

Aktivacija je sasvim jednostavna: Pronađite u TV meniju opciju  „Aktivacija usluga“ i odaberite Moja TV Flix.

Moja TV uvijek bolja i bogatija.