Iz SuperSTAR ponude predstavljamo vam seriju „12 reči“

U sklopu bogate i kvalitetne SuperSTAR ponude u našoj videoteci na raspolaganju su vam vrhunski serijski naslovi: 12 reči (kriminalistički), Državni posao (komedija), Državni službenik (triler) – II sezona, Dug moru (drama), Hotel Balkan (drama), Jedini izlaz (triler), Kalkanski krugovi (triler/misterija), Klan (akcija), Ljubavni zalogaji (sitkom), Močvara (akcija), Moj prijatelj (komedija/dokumentarni), Rockopisac (dokumentarac), Slatke muke (komedija), Tajkun (akcija), Tajna vinove loze (drama) i Vrata do vrata (komedija – IV sezona).

Ovoga puta za vas smo izdvojili TV seriju „12 reči“.

Žanr: Triler, krimnalistička

Uloge: Viktor Savić, Tihomir Stanić, Ivana Vuković, Marija Bergam, Nikola Pejaković…

Režija: Jelena Stolica

Sam naziv “12 reči” označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kojem su kriptovalute, a serija obrađuje živote ljudi upletenih u brutalne kriminalne radnje stavljajući u fokus unutrašnje borbe likova i njihove odnose.

Mladi pravnik sa problematičnom prošlošću Miloš Ivanović dobija posao u kancelariji poznatog beogradskog advokata. Postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog bosa čija imperija je uzdrmana.

Za vrijeme studija prava Miloš je upao u nevolje i zbog toga nije lako došao do dozvole da se bavi advokaturom, odnosno da bude upisan u imenik Advokatske komore. Zbog “crne mrlje” u biografiji Miloš je godinama živio na socijalnoj margini. Međutim, advokat Tomislav Grubor otvara Milošu vrata velike, čuvene advokatske kancelarije. Grubor zastupa kriminalnu organizaciju na čijem čelu je Žarko Čečerina koji je pod istragom.

U nedostatku drugih mogućnosti, kada su im svi računi blokirani, Čečerina odlučuje da poslove nastavi obavljati putem kriptovaluta. Suočen sa ličnom krizom i sa strukturama moći, Miloš će morati birati između lojalnosti i pravde…

Jedan od vodećih ženskih likova je i Danica Vlahović. Njen suprug Nemanja Vlahović, računovođa i finansijski savetnik Žarka Čečerine, prinuđen je pobjeći u Srbiju. Dio zapleta prati i kako Danica, koja ostaje sama sa djecom u Crnoj Gori, riješava novonastale probleme i pokušava pomoći mužu u nevolji.

Pratite HIT sadržaje na jednom mjestu!

Podsjećamo da aktivaciju i deaktivaciju paketa vršite putem Moja TV menija, kroz opciju „Aktivacija usluga“ odabirom SuperSTAR kataloga. Cijena aktivacije (90 dana korištenja) paketa iznosi 7,49 KM sa PDVom.

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija!